Proširena vizija

Otkrijte svet novih mogućnosti – uz profesionalna rešenja za proširenu stvarnost

Zakoračite u novu dimenziju rada


Moderno radno mesto se proteklih godina brzo menja – pravo pred naši očima. Iako je tehnologija uvek prisutna (u svakodnevnom životu i na radnom mestu), ponekad nam se velika količina informacija sa kojom se srećemo ne predstavlja u pravom kontekstu.

Međutim, zahvaljujući veoma brzom razvoju tehnologije, pojavljuju se nove prilike. Nedostatak konteksta je samo jedan od problema koji je moguće brzo i lako rešiti pomoću modernih načina rada – zbog toga proširena poslovna rešenja imaju potencijal da promene način na koji posmatramo stvarnost.

Učinite nevidljive podatke vidljivim

Mi u kompaniji Konica Minolta posvećeni smo kreiraju novih tehnologija kako bismo međunarodnim korporacijama, novoosnovanim preduzećima, akademskim i partnerskim organizacijama ponudili inovativna rešenja koja su im potrebna. Zašto? Zbog toga što želimo da iskoristite prednost sveobuhvatnog iskustva kompanije Konica Minolta i da uvedemo proširenu viziju u vaše radno okruženje, da je integrišemo u vaše marketinške kampanje i da je učinimo delom svakodnevnog života.

Konica Minolta sarađuje sa liderima na polju tehnologije proširene stvarnosti i neprestano teži da razvija rešenja dizajnirana za brže rešavanje problema, posmatranje poslovnih uvida u kontekstu klijenta i unošenje revolucije u način interakcije sa informacijama i njihovog tumačenja. Rezultat toga je vrhunski portfolio proširenih poslovnih rešenja koja vam omogućavaju da drugačije posmatrate svet pomoću pametnog uređaja.


Mobilni OCR pruža snažne funkcije računarskog vida i skeniranja u obliku mobilne aplikacije, pa možete da iskoristite prednost proširenog štampanja. Omogućava vam da veoma lako skenirate ambalažu, postere i flajere radi analiziranja podataka onlajn, prepoznavanja rukopisa, skeniranja teksta – pa čak i prevođenja – za samo nekoliko sekundi. Takođe možete da pripremate digitalne marketinške kampanje, da primenjujete proširenu stvarnost radi lakše navigacije u zatvorenom i na otvorenom, kao i da manipulišete 3D prototipima zajedno sa kolegama širom sveta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive prilike. Konica Minolta ih pretvara u realnost.

   

   

Ikona funkcije štampanja

Prošireno štampanje

Customization feature icon

Rešenja za integraciju podataka

Ikona funkcije tehnologije

Digitalizacija

Ikona funkcije produktivnosti

Navigacija u zatvorenom

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Očitavanje merača

Mobility feature icon

Mobilni OCR

Explore genARate

Bring print to life with genARate, our Augmented Reality solution for print.

Visit genARate

Konica Minolta offers AR solutions for organizations and development teams, so that they can build their own use-cases. However, we will be more than happy to hear about your needs and challenges. Our specialised team will provide you with the necessary information allowing you to make a decision that is the best for your business. Contact us and find out more.