Proširena vizija

Otkrijte svet novih mogućnosti – uz profesionalna rešenja za proširenu stvarnost

Zakoračite u novu dimenziju rada


Moderno radno mesto se proteklih godina brzo menja – pravo pred naši očima. Iako je tehnologija uvek prisutna (u svakodnevnom životu i na radnom mestu), ponekad nam se velika količina informacija sa kojom se srećemo ne predstavlja u pravom kontekstu.

Međutim, zahvaljujući veoma brzom razvoju tehnologije, pojavljuju se nove prilike. Nedostatak konteksta je samo jedan od problema koji je moguće brzo i lako rešiti pomoću modernih načina rada – zbog toga proširena poslovna rešenja imaju potencijal da promene način na koji posmatramo stvarnost.

Proširena vizija

Proširena vizija

Učinite nevidljive podatke vidljivim

Mi u kompaniji Konica Minolta posvećeni smo kreiraju novih tehnologija kako bismo međunarodnim korporacijama, novoosnovanim preduzećima, akademskim i partnerskim organizacijama ponudili inovativna rešenja koja su im potrebna. Zašto? Zbog toga što želimo da iskoristite prednost sveobuhvatnog iskustva kompanije Konica Minolta i da uvedemo proširenu viziju u vaše radno okruženje, da je integrišemo u vaše marketinške kampanje i da je učinimo delom svakodnevnog života.

Konica Minolta sarađuje sa liderima na polju tehnologije proširene stvarnosti i neprestano teži da razvija rešenja dizajnirana za brže rešavanje problema, posmatranje poslovnih uvida u kontekstu klijenta i unošenje revolucije u način interakcije sa informacijama i njihovog tumačenja. Rezultat toga je vrhunski portfolio proširenih poslovnih rešenja koja vam omogućavaju da drugačije posmatrate svet pomoću pametnog uređaja.


Mobilni OCR pruža snažne funkcije računarskog vida i skeniranja u obliku mobilne aplikacije, pa možete da iskoristite prednost proširenog štampanja. Omogućava vam da veoma lako skenirate ambalažu, postere i flajere radi analiziranja podataka onlajn, prepoznavanja rukopisa, skeniranja teksta – pa čak i prevođenja – za samo nekoliko sekundi. Takođe možete da pripremate digitalne marketinške kampanje, da primenjujete proširenu stvarnost radi lakše navigacije u zatvorenom i na otvorenom, kao i da manipulišete 3D prototipima zajedno sa kolegama širom sveta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive prilike. Konica Minolta ih pretvara u realnost.

   

   

Ikona funkcije štampanja

Prošireno štampanje

Customization feature icon

Rešenja za integraciju podataka

Ikona funkcije tehnologije

Digitalizacija

Ikona funkcije produktivnosti

Navigacija u zatvorenom

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Očitavanje merača

Mobility feature icon

Mobilni OCR

Explore genARate

Bring print to life with genARate, our Augmented Reality solution for print.

Visit genARate

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt

Konica Minolta offers AR solutions for organizations and development teams, so that they can build their own use-cases. However, we will be more than happy to hear about your needs and challenges. Our specialised team will provide you with the necessary information allowing you to make a decision that is the best for your business. Contact us and find out more.

Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings