Nosivi uređaji

Proširite ljudski potencijal pomoću nosive tehnologije

Nosivi uređaji


Svako moderno preduzeće koje teži uspehu svesno je potrebe za analiziranjem ciljeva i dostupnih resursa za njihovo ostvarivanje. Na taj način postaje moguće identifikovati aspekte koji zahtevaju poboljšanja i otkriti rešenja koja mogu da pruže odgovor na ta ograničenja.

Jedna od najčešćih briga za poslodavce je efikasnost zaposlenih i vreme potrebno za obavljanje zadatka – bez obzira na to da li je u pitanju mala, naizgled nevažna aktivnost, od kompletiranja dizajna projekta do hitne popravke kvara na mašini. Jedna stvar je sigurna; što se više vremena provede na zadatku, zaposleni su manje efikasni, a troškovi su veći.

Explore AIRe Lens

With AIRe Lens, complex manual tasks have never looked simpler

Visit AIRe Lens

Novi svet informacija – pred vašim očima

Nosivu tehnologiju možete da koristite tako da steknete prednost. Bez obzira na to da li vaše brige obuhvataju visoke troškove obuke zaposlenih, ograničene opcije za praćenje produktivnosti na poslu, teškoće pri pronalaženju veštih industrijskih radnika, dugačke periode neoperativnosti ili neefikasnosti među zaposlenima, nosivi uređaji će pomoći vašem timu da ostvari opipljiva poboljšanja. 


Pametne naočare AIRe Lens i drugi nosivi uređaji i tehnologije omogućavaju zaposlenima širom sveta da trenutno dele znanje; nema potrebe da unose opis problema, odnosno da time rizikuju pogrešnu komunikaciju, pošto slika i zvuk u realnom vremenu omogućavaju kolegama na različitim kontinentima da brzo razmenjuju informacije, čime se garantuje da imaju potrebno znanje prilikom deljenja ideja, dokumentacije i uvida. Aktivirajte kreativnost zaposlenih tako što ćete im omogućiti da komuniciraju i vizuelizuju ideje – uz istovremeno skraćivanje vremena neoperativnosti i smanjivanje troškova održavanja. 


Vašem preduzeću je potrebno dobro obučeno osoblje ako vam je cilj stalni razvoj i unapređivanje. Organizovanje obuka u realom vremenu pomoću nosivih uređaja omogućava vam da rešite nedostatak dobro obučenih i iskusnih stručnjaka, kao i da smanjite troškove obuke. Rad na daljinu više ne predstavlja prepreku, pošto zaposleni mogu da prisustvuju obukama bez obzira na lokaciju, uz mogućnost deljenja i komunikacije sa drugim učesnicima u sesijama. 


To profesionalcima omogućava da postignu mnogo više nego ranije, kreiranjem i upravljanjem sadržajem i unapređivanjem obrade digitalnih informacija, uz promenu načina na koji posmatraju radno mesto zahvaljujući tome što mogu da ostvare ciljeve na efikasan i intuitivan način.

   

   

Ikona funkcije tehnologije

Bolje okruženje za obuku

Ikona funkcije kvaliteta

Viši standard kontrole kvaliteta

Ikona funkcije upotrebljivosti

Manje prostora za ljudske greške

Ikona funkcije brzine

Deljenje u realnom vremenu

Ikona funkcije produktivnosti

Skraćeno vreme neoperativnosti

Interested in discovering how using wearable technology can make information visible for your organisation? Contact our team of experts today. Together, we can find the right solution for your needs.