Inteligentno praćenje procesa za industriju i kritičnu infrastrukturu

Nadgledajte svu kritičnu infrastrukturu i procese jednim pogledom

Inteligentno praćenje procesa i upravljanje događajima za industriju i kritičnu infrastrukturu


Kritična infrastruktura – u obliku mašina, opreme i materijala u objektima kompanije – zahteva zaštitu i daljinski nadzor koji ne samo da su efektivni, već i uvek isplativi. Te mogućnosti – inteligentne funkcije automatizacije procesa koje pružaju MOBOTIX uređaji – garantuju operativnu bezbednost i optimizovanje radnih procesa, uz zaštitu fizičkih sredstava i podataka od svih vrsta pretnji.

Sva Konica Minolta rešenja za kritičnu infrastrukturu imaju podršku za Internet stvari radi garantovanja inteligentne automatizacije procesa. 


MOBOTIX sistemi omogućavaju merenje temperature radi lakšeg nadzora mašina na lokacijama, unapređivanja opcija za upravljanje i kontrolu i izbegavanja rizika od značajnih negativnih posledica po poslovanje, robusni su i otporni na vremenske prilike, za pouzdano i bezbedno korišćenje na otvorenom i proizvedeni u Nemačkoj, za garantovano visok kvalitet i pouzdanost.

Rešenje

Rešenje


Hardver
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnoštvo različitih načina u modernoj organizaciji, a poznate su po izvanrednoj pouzdanosti. Kamere pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i neverovatnu preciznost: samo jedna kamera može diskretno da pokriva ogromnu oblast, bez mrtvih uglova. MOBOTIX x6 kamere pružaju H.264 i ONVIF kompatibilnost, a uz PoE (Power over Ethernet), imaju maksimalnu potrošnju energije od 8 W.

Softver
VMS – za sve iz jednog izvora

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivno i fleksibilno MOBOTIX softversko rešenje za upravljanje videom, analiziranje videa i kontrolu uređaja. Sistem ne zahteva server za upravljanje, a sve što vam potrebno je ugrađeno, pa ne morate da brinete o instaliranju novih rešenja.

Usluge
Savršen sveobuhvatni sistem

Pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja prilagođen vašoj organizaciji. Započinjemo detaljnim konsultacijama – uključujući pregled i analizu lokacije – pa se posvećujemo specifičnim potrebama vaše kompanije, što obuhvata optimizovanje i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajuće rešenje za upravljanje projektom uključuje profesionalnu instalaciju, praćenu uslugama daljinskog praćenja radi kontrole IT infrastrukture i mrežnog statusa, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za video bezbednost.

Inteligentno praćenje procesa za industriju i kritičnu infrastrukturu

Inteligentno praćenje procesa za industriju i kritičnu infrastrukturu

Samostalno rešenje koje vam je potrebno

MOBOTIX uređaji pružaju kompletno samostalno rešenje koje ne zahteva dodatnu infrastrukturu. Ako investirate u ovu vrstu komercijalnog nadzora pomoću kamera, nema potrebe da brinete o odvojenim sistemima za podršku, softveru niti centralnom serveru. Ne samo da će vam uštedeti vreme i energiju koje biste inače potrošili na potragu za odgovarajućim elementima; takođe predstavlja isplativ, finansijski transparentan izbor koji je mnogo pouzdaniji od sistema sa više elemenata. Svi procesi, kao što su upravljanje događajima i alarmima, snimanje i obrada slike, obrađuju se i obavljaju unutar bezbednosne kamere.


MOBOTIX kamere donose izvanredno poboljšanje na polju obrade slike. Snimci su vrhunskog kvaliteta, čak i kada se objekti brzo pomeraju ili pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući oštrini snimljene slike, uvek možete precizno da vidite šta se događa u prostoru pod nadzorom. Slika visokog kvaliteta omogućava vam da uočite detalje, dok se inovativna detekcija pokreta stara da znate gde da gledate. 


MxActivity senzor razlikuje vetar ili pomeranje ptica od zaista sumnjivih aktivnosti, čime se broj lažnih uzbuna smanjuje do čak do 90%. Brzo i lako možete da automatizujete reagovanje sistema na detektovanu aktivnost, kao i da ga konfigurišete tako da otvara kapiju ovlašćenim automobilima ili da reaguje na sumnjivo kretanje u određeno doba dana pomoću audio poruke. Opcije su neograničene; samo prilagodite brojne funkcije MOBOTIX komercijalnih kamera za nadzor vašim zahtevima. Odluka je na vama.

Kompletan sistem

Kompletan sistem

Nema potrebe za centralnim serverom

Nema potrebe za centralnim serverom

Prilagodljivo bezbednosno rešenje

Prilagodljivo bezbednosno rešenje

Dvosmerni audio sistem

Dvosmerni audio sistem

Detekcija pokreta

Detekcija pokreta

Automatizacija

Automatizacija

Sofisticirana analitika

Sofisticirana analitika

Ovaj višefunkcionalni, samostalni bezbednosni sistem predstavlja najbolji način za garantovanje bezbednosti kritične infrastrukture. 


MOBOTIX kamere za nadzor su izuzetno intuitivne i lake za korišćenje, ali naš tim će vam sa zadovoljstvom pružiti podršku ako je potrebno i pokazati vam kako da podesite sistem u skladu sa potrebama vaše organizacije. 


Ako smatrate da vaša kompanija ili organizacija može da ima koristi od takvog rešenja, kliknite ovde za dodatne detalje:

Intelligent Process Monitoring for the Industry and Critical Infrastructure

The intelligent use of Thermal Radiometry and event management allows us to reliably monitor temperature-critical processes and provide early warning.

Download Now

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt

Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih < a href = "http://konicaeu.azurevebsites.net/eu-en/general/meta/associated-companies"> povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!