Transport i mobilnost

Održavajte stalni rast poslovanja

Bezbednost u pokretu – zašto nadzor pomoću kamera funkcioniše u mrežama javnog prevoza


Da li se osećate bezbedno dok putujete javnim prevozom ili radite u njemu kasno noću? Svakako bi trebalo – zbog toga inteligentni sistemi za video nadzor, kao što su oni kompanije MOBOTIX, predstavljaju tako pametan dodatak modernim mrežama prevoza, uz podsticanje veće mobilnosti i pružanja osećaja bezbrižnosti putnicima i zaposlenima.

Naravno, uvek je postojala potreba za zaštitom putnika u sistemu javnog prevoza u gradovima – u samim vozilima i u područjima stanica. 


Međutim, u skorašnjim godinama, kako incidenti terorizma, kriminala, krađe i vandalizma postaju češći, a vladina regulativa rigoroznija kao odgovor na to, evoluirali su izazovi sa kojima se suočavaju oni koji upravljaju takvim sistemima, uz ogroman porast potražnje za bezbednosnim sistemima. 


Prednosti instaliranja nadzora pomoću kamera u sistemima javnog prevoza su ogromne. Održavaju bezbednost putnika i zaposlenih, uz glatko funkcionisanje mreža non-stop. Bežični sistemi za nadzor čine da se građani osećaju bezbednije, podstiču mobilnost i sprečavaju vandalizam i kriminal. Putnicima takođe pružaju viši stepen bezbednosti pri korišćenju sistema, naročito po mraku. 


Sistemi kamera za nadzor mogu diskretno da se pozicioniraju, a robusni su i pouzdani. Pogodni su za korišćenje u zatvorenom i na otvorenom, u svim vrstama vozila, platformi, čekaonica ili javnim prostora, pri svim brzinama i vremenskim uslovima. 


MOBOTIX kamere se proizvode u Nemačkoj i pružaju garantovani kvalitet i tehničku pouzdanost, kao i maksimalno pokrivanje sa minimalnim brojem kamera zahvaljujući korišćenju hemisferne tehnologije, pa zahtevaju manje održavanja i pružaju veći povraćaj investicije.

Rešenja

Rešenja


Hardver
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnoštvo različitih načina u modernoj organizaciji, a poznate su po izvanrednoj pouzdanosti. Kamere pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i neverovatnu preciznost: samo jedna kamera može diskretno da pokriva ogromnu oblast, bez mrtvih uglova.

Softver
Sistem za upravljanje videom (VMS) – sve iz jednog izvora

VMS pruža intuitivna i fleksibilna MOBOTIX softverska rešenja za upravljanje videom, analiziranje videa i kontrolu uređaja. Nema potrebe za serverom za upravljanje, pošto su sve inteligentne funkcije ugrađene (VMS/ugrađena video analitika)

Usluge
Savršen sveobuhvatni sistem

Pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja prilagođen vašoj organizaciji. Započinjemo detaljnim konsultacijama – uključujući pregled i analizu lokacije – pa se posvećujemo specifičnim potrebama vaše kompanije, uz optimizovanje i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajuće rešenje za upravljanje projektom uključuje profesionalnu instalaciju, praćenu uslugama daljinskog praćenja radi kontrole IT infrastrukture i mrežnog statusa, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za video bezbednost.

Ako smatrate da vaša kompanija ili organizacija može da ima koristi od rešenja za video nadzor, kliknite ovde za dodatne detalje:

Reliable Video Solutions Tailored for Transportation

Camera robustness, Hemispheric technology and decentralized image and event management make MOBOTIX the logical choice for mobile security.

Download Now

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt

To find out more, just click on Contact us, and our team of specialists will be happy to guide you through the whole process – from picking the best solution through to implementing the latest technology Konica Minolta and MOBOTIX have to offer.

Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih < a href = "http://konicaeu.azurevebsites.net/eu-en/general/meta/associated-companies"> povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!