Transport i mobilnost

Održavajte stalni rast poslovanja

Bezbednost u pokretu – zašto nadzor pomoću kamera funkcioniše u mrežama javnog prevoza


Da li se osećate bezbedno dok putujete javnim prevozom ili radite u njemu kasno noću? Svakako bi trebalo – zbog toga inteligentni sistemi za video nadzor, kao što su oni kompanije MOBOTIX, predstavljaju tako pametan dodatak modernim mrežama prevoza, uz podsticanje veće mobilnosti i pružanja osećaja bezbrižnosti putnicima i zaposlenima.

Naravno, uvek je postojala potreba za zaštitom putnika u sistemu javnog prevoza u gradovima – u samim vozilima i u područjima stanica. 


Međutim, u poslednjoj dekadi, kako incidenti terorizma, kriminala, krađe i vandalizma postaju češći, a vladina regulativa rigoroznija kao odgovor na to, evoluirali su izazovi sa kojima se suočavaju oni koji upravljaju takvim sistemima, uz ogroman porast potražnje za bezbednosnim sistemima. 


Prednosti instalacije nadzora pomoću kamera u sistemima javnog prevoza su ogromne. Održavaju bezbednost putnika i zaposlenih, uz glatko funkcionisanje mreža non-stop. Bežični sistemi za nadzor čine da se građani osećaju bezbednije, podstiču mobilnost i sprečavaju vandalizam i kriminal. Putnicima takođe pružaju viši stepen bezbednosti pri korišćenju sistema, naročito po mraku. 


Sistemi kamera za nadzor mogu diskretno da se pozicioniraju, a robusni su i pouzdani. Pogodni su za korišćenje u zatvorenom i na otvorenom, u svim vrstama vozila, platformi, čekaonica ili javnim prostora, pri svim brzinama i vremenskim uslovima.  


MOBOTIX kamere se proizvode u Nemačkoj i pružaju garantovani kvalitet i tehničku pouzdanost, kao i maksimalno pokrivanje sa minimalnim brojem kamera zahvaljujući korišćenju hemisferne tehnologije. Zbog svega navedenog zahtevaju manje održavanja i pružaju brži povraćaj investicije.

Ako smatrate da vaša kompanija ili organizacija može da ima koristi od rešenja za video nadzor, kliknite ovde za dodatne detalje:

Pouzdana video rešenja prilagođena za transport

Robusnost fotoaparata, hemisferička tehnologija i decentralizovano upravljanje slikama i događajima čine MOBOTIKS logičnim izborom za bezbednost mobilnih uređaja.

Preuzmite Brošuru

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt

Da biste saznali više, samo kliknite na Kontaktirajte nas, a naš tim stručnjaka će vas rado voditi kroz ceo proces - od odabira najboljeg rešenja do primene najnovije tehnologije koju Konica Minolta i MOBOTIKS mogu da ponude.

Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!