Faza vaše karijere

 

Želite svežu inspiraciju za svoju karijeru?


Volite da mislite unapred izvan uobičajenih okvira. Želite da uradite nešto smisleno, da budete svoji i da radite u timu koji donosi dodatnu vrednost. Želite da isprobate nešto novo bez straha da nećete uspeti. Drugim rečima, tražite smer i inspiraciju za vaš lični razvoj.
 

Nudimo vam platformu za vaš lični uspeh.

Tražite novi uzbudljivi izazov sa prvoklasnom perspektivom? U tom slučaju, razgovarajte sa nama! Konica Minolta - fascinantan brend za inovativno poslovanje i informatička rešenja - vodeći je snabdevač sveobuhvatnih rešenja za radne procese korporativnih dokumenata i štampe na B2B tržištu.

Oko 8.900 zaposlenih u kompaniji Konica Minolta širom Evrope kreira budućnost vizuelne kancelarije u međunarodnom okruženju, uživajući u velikom opsegu svojih kreativnih ideja - dođite i pridružite nam se! U ovoj eri disruptivne tehnologije, sposobnost da se promeni status kvo je ključna za vođenje naših inovacija i našeg poslovnog uspeha.

Mi stvaramo okruženje kome svako pripada. Prihvatamo individualne razlike, podstičemo ljude da razmišljaju izvan uobičajenih okvira i želimo da napredujete lično i profesionalno.

Zar ovo nije okruženje koje upravo želite za vašu ličnu priču o uspehu?