Fleksibilna rešenja koja Vaš IT čine jednostavnim


Integrisane IT usluge za vaše poslovanje

Sa informacijama u našoj DNK, Konica Minolta IT Services vam može pomoći da izvučete maksimum iz digitalne transformacije. Povećanjem vaše operativne efikasnosti bez ugrožavanja bezbednosti, vaše preduzeće je dokazano za budućnost

IT Sve u jednom

Naš Workplace Hub nudi smanjenje kompleksnosti IT-a, uklanja ponavljajuće IT zadatke, zaustavlja nepoželjne smetnje i optimizuje ukupne troškove IT-a. On stvara infrastrukturu za budućnost osnažujući vašu trenutnu tehnologiju. Koristite ga da biste povećali celokupnu ili deo svoje operativne sposobnosti pomoću rešenja koje raste sa Vama, tako da možete zaboraviti IT danas i fokusirati se na razvoj vašeg poslovanja za sutra.
Upravljanje IT uslugama

IT odeljenja danas - posebno u malim i srednjim preduzećima - suočena su sa sve većom složenošću zadataka. To dovodi do visokih troškova i povezuje IT resurse potrebne za inovacije. Outsourcingom svih ili delovima vašeg upravljanja IT infrastrukturom dajemo Vam mir - i više vremena i energije da se fokusirate na vaše poslovanje.

 

Upravljanje Informacijama

Iz dana u dan količina informacija raste eksponencijalno: dokumenti, e-mailovi, online materijali, fakture i još mnogo toga se akumuliraju u masovnu količinu podataka. Nestruktuirane informacije, koje često nisu klasifikovane, pohranjuju se na različitim mestima i glavni problem je obično nedostajuća dosledna infrastruktura podataka, stvarajući vremenski zahtevnu administraciju i nesigurne procese. Optimizujte vaše korporativne procese relevantne za informacije koristeći paket usluga za upravljanje sadržajem (MCS) kompanije Konica Minolta.

 

 

Inteligentna IP video rešenja

Na osnovu saradnje između Konica Minolta i MOBOTIKS-a, nudimo rešenja mrežne bezbednosti sledeće generacije. Naši zajednički razvoj proizvoda fokusira se na rešenja kao što su procesi praćenja u proizvodnim objektima kako bi se potaknula inovacija u radu, ili novi proizvodi kao što su "Care Support Solutions" koji se mogu koristiti za praćenje stanovnika u domovima za njegu.


Usresredite se na posao - uz pomoć naših usluga!

Struktuisani poslovni procesi, kao i robusna i sigurna IT infrastruktura, od suštinskog su značaja za konkurisanje na današnjim tržištima. Poslovne usluge Konica Minolta pomažu vam da optimizujete vaše procese i olakšate upotrebu informacija. Naš portfolio obuhvata konsultantske usluge, implementaciju infrastrukture i upravljane uslugama. Uz našu podršku, možete zaboraviti na IT danas i fokusirati se na razvoj vašeg poslovanja za sutra.