Poboljšajte svoje usluge štampanja


Inovativna digitalna štampa i inkjet rešenja za proširenje vašeg poslovanja

Kao kompanija za štampanje, suočavate se sa ubrzanim promenama na tržištu sa svim izazovima u ponudi novih usluga, a istovremeno smanjujete svoje troškove i digitalnu štampu. Koristimo naše dugogodišnje iskustvo i vodeću tržišnu poziciju da vam pružimo posebno prilagođena, visoko kvalitetna rešenja za štampanje za Vaše poslovne potrebe.
 

Marka Accurio za sve vodeće proizvodne sisteme i softver za štampu Konica Minolta odražava njihovu naprednu, automatizovanu i tačnu prirodu: Ključne prednosti i atributi uključuju eliminisanje rutinskih tehnoloških opterećenja i uštedu vremena, kao i manje ljudskog dodira koji smanjuje greške, otpad i proizvodne troškove.

Doživite sledeću evolucionarnu fazu od strane Konica Minolta sada!

Rešenja produkcione štampe

Rešenja industrijske štampe

Usredsredite se na posao - uz pomoć naših usluga!

Kako se tržište štampe i komunikacija nastavlja menjati, razumevanje kako će to uticati na Vaše proizvodne procese je najvažnije. Poznajete svoj biznis i svoje klijente; naš posvećeni tim konsultanata savetuje vas o mogućnostima koje mogu stvoriti nove inovacije i bogatstvo. Naš portfolio obuhvata konsultantske usluge, implementaciju infrastrukture i upravljane uslugama. Uz našu podršku, možete zaboraviti svoje svakodnevne operativne zadatke i fokusirati se na razvoj vašeg poslovanja za sutra.
 


 

Vaše koristi


Icon_profit_white.png
Veći profit
– Naš profesionalni štamparski portfolio osigurava da iz vaše sobe za štampu dobijete najviše od sebe - zato trošimo svu svoju R&D moć da održimo vreme pripreme na minimumu i da izbegnemo zastoj što je više moguće, tačno, pomažući Vam da napravite više radnih mesta

 

Icon_efficient_white.png
Veća efikasnost
– Naš portfolio je dizajniran da vam pomogne da najučinkovitije vodite poslovanje, automatizuje Vaš radni proces i omogućava Vama i Vašim zaposlenima da provode vreme samo tamo gde je zaista potrebno i pomaže vam da smanjite prekovremeni rad.  

Icon_business_white.png
Više posla
–Konica Minolta rešenja su investicija u budućnost, izgrađena su da unaprede Vaše poslovanje danas i da se izdvoje iz Vaše konkurencije sutra - sa novim aplikacijama koje obezbeđuju Vvaše solidno poslovanje.
 

 
 

Icon_sustainability_white.png

More sustainable – Reducing manual processes and automating production steps on the one hand keeps away frustration and worries from your organisation. On the other hand it helps you reduce material and waste. With the background of Konica Minolta´s long-term plan towards a sustainable future – the EcoVision 2050 - you can be sure to rely on a competent partner who is willing to safe the resources of our planet.

 


 

Konica Minolta digitalna štampa - 4 dobra razloga

threeboxes1.png

Konica Minolta rangirana na poziciji broj 1

…u smislu tržišnog učešća za Produkcionu štampu (32,5%) u Evropi (Infosource 2016).threeboxes2.png

Preko 40 Godina
…stručnosti u inkjet štampačima, Konica Minolta je vodeća na tržištu za digitalne inkjet štampače za štampu na tekstiluthreeboxes3.png

15,000
…klijenata koji koriste komercijalne i industrijske štampače u Evropi.carbonneutral.png
Neutralnost ugljenika
Sa omogućavanjem Neutralnosti ugljenika, odmah počinjete kompenzovati emisije koje se javljaju tokom štampanja sa Vašim Konica Minolta proizvodnim uređajem. .

Kontaktirajte nas