Povećajte efikasnost uz naprednu digitalnu obradu dnevne pošte i informacija

Preplavljuje vas ono što ulazi kroz virtuelna vrata?

Digitalna prostorija za poštu


Danas, sadržaj dolazi i odlazi kroz više kanala – e-pošta, faks, papir, EDI strimovi, XML datoteke itd. Sve relevantno što stigne potrebno je efikasno obraditi.

Za efektivno angažovanje korisnika neophodno je da se sav sadržaj u vezi sa korisnicima – od otvaranja naloga i zahteva za usluge do obnavljanja smernica, plaćanja pomoću fakture i žalbi – obrađuje pravovremeo i precizno. Nažalost, to često nije slučaj. Ali može da bude – uz digitalnu prostoriju za poštu.

How can digital mailroom benefit your business?

Listen to our experts and get an idea how your business can benefit from a digital mailroom solution.

Digitalna prostorija za poštu

Digitalna prostorija za poštu

Moderna digitalna prostorija za poštu

Tradicionalna „digitalna prostorija za poštu“ predstavljala je rešenje koje uzima svu dolaznu, fizičku komunikaciju, konvertuje je u digitalni oblik, a zatim je elektronski usmerava relevantnim stranama. Danas, moderna digitalna prostorija za poštu predstavlja mnogo više od toga. Softver za upravljanje dokumentima može da identifikuje sadržaj, da izdvoji relevantne informacije ako je moguće, a zatim da ih prosledi relevantnoj osobi ili procesu. Pored toga, lako je odgovoriti na potrebu klijenata ili poslovnih partnera za prijemom dokumenata, kao što su fakture, u elektronskom obliku.

Ovo upravljanje informacijama praktično postaje sveprisutno – za sve ulazne i izlazne kanale organizacije. Ukratko, digitalna prostorija za poštu može da unese revoluciju u način na koji vaše preduzeće prima, obrađuje i deli informacije – uz ključnu ulogu u digitalnoj transformaciji i davanje narednim procesima preciznog pristupa relevantnim informacijama bez zakašnjenja.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.