Izaberite pametno rešenje: pronađite datoteke za nekoliko sekundi umesto za nekoliko sati

Umorni ste od trošenja vremena na potragu za određenim dokumentima?

Pametna pretraga


Anketa iz 2015. koju je sprovela kompanija Info Trends, „Trendovi snimanja i radnih procesa u Evropi“, otkrila je da se broj ulaznih digitalnih dokumenata povećava u 66% organizacija. Samo zamislite da morate da preturate po svim tim različitim dokumentima u potrazi za jednom listom ili datotekom: to je noćna mora. Dopustite nam da promenimo ovo za vas – uz pametno rešenje za pretragu kompanije Konica Minolta.

Povećajte produktivnost pomoću brzog preuzimanja pretraživanog sadržaja jednim klikom


Poplava informacija i podataka sa kojom smo danas suočeni veća je nego ikada pre. To značajno otežava analitičarima podataka da brzo pronađu informacije koje traže. Dugotrajne potrage za određenim dokumentima brzo mogu da se pretvore u obavezu koja troši vreme, novac i radnu snagu, a vremenom će početi negativno da se odražava na konkurentnost kompanije.


Korporativno rešenje za pretragu vama i vašem timu pruža trenutni pristup baš onome što tražite – samo unesite ključne reči u traku za pretragu i pristupite sadržaju i informacijama iz mnoštva različitih baza podataka i aplikacija vaše kompanije. Nema veze gde se nalaze informacije koje tražite – u prilozima e-pošte, skeniranim dokumentima na SharePoint lokacijama, kompanijskom intranetu ili u skladištima aplikacija različitih odeljenja – ovo odmah spremno rešenje locira i preuzima bilo koji tip podataka, u bilo kojem formatu i sa bilo koje lokacijeInformation Managament Survey Results with enterprise search informationDiscover Konica Minolta's smart search solution - dokoni FIND!

More information on dokoni FIND
dokoni FIND logotip

Šta je rešenje za „pametnu pretragu“, koje se ponekad naziva i rešenje za „korporativnu pretragu“, i koje prednosti donosi vašoj kompaniji? Rešenje za pametnu pretragu kompanije Konica Minolta dizajnirano je tako da vam pruža brz i lak pristup svim podacima u kompaniji – kad god vam zatrebaju i gde god da se nalazite. Rešenja za pametnu pretragu umeću virtuelizovani sloj sadržaja preko postojećih skladišta podataka radi izdvajanja 300 kompatibilnih popularnih formata datoteka iz skladišta podataka povezanih kompanija, bez obzira na strukturu i kompatibilnu aplikaciju ili lokaciju. Sve to u realnom vremenu. 

   

   

Touch feature icon

Prijavite se samo jednom i istovremeno pretražujte pomoću željenih ključnih reči u desetinama različitih skladišta za podatke. 

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Snažna OCR tehnologija omogućava vam da željeni sadržaj tražite precizno i duboko unutar svake datoteke.

Ikona funkcije upotrebljivosti

Nema potrebe da usvajate nove metode za čuvanje i označavanje. Samo ostavite datoteke i podatke tamo gde se nalaze – ovo rešenje će pronaći i indeksirati podatke, bez obzira na to gde se nalaze.

Mobility feature icon

Obuhvata spoljna skladišta datoteka

Customization feature icon

Konica Minolta kompanijski softver za pretragu indeksira sav sadržaj na postojećim lokacijama

Ikona funkcije kvaliteta

Kompatibilno je sa bilo kojom bezbednosnom šemom koja se koristi u vašoj kompaniji

Konica Minolta’s Smart Search allows you to access all of your documents within 1 click. Whether you have extra questions or just need a little guidance, please don’t hesitate to contact us, and one of our specialists will be in touch directly!