Upravljanje bojama

Procesi za upravljanje bojama predstavljaju srce svake štamparije i od ključne su važnosti za neprekidni rast i uspeh kompanije.

ZAŠTO SU SISTEMI ZA UPRAVLJANJE BOJAMA TOLIKO VAŽNI


Boje nam privlače pažnju, bude emocije i generišu bolji doživljaj angažovanja i reakcije gledalaca – ako je potrebno da garantujete kvalitet štampanja boja pomoću alatki koje su jednostavne za korišćenje, nastavite da čitate.

Sistemi za upravljanje bojama – ključ za uspeh poslovanja


Inteligentna kontrola boje i slike prenosi doživljaj kvaliteta i upečatljivosti na štampanim proizvodima, za povećanje prodaje i veće marže. Svuda gde pogledamo – od knjiga do kataloga, preko flajera, direktne pošte i bilborda, unapređenja prodaje u prodavnici i ambalaže – puna boja od ključne je važnosti za efektivnu marketinšku, promotivnu i prodajnu aktivnost. 

Uprkos tome, skoro polovina svih digitalnih štamparija opisuje uklapanje boja kao najteži izazov. Klijenti očekuju postojanost boja pri kupovini otisaka, pa štamparije moraju da budu u mogućnosti da garantuju kvalitet štampe u boji pomoću jednostavnih alatki, kao i da primenjuju rešenja za upravljanje bojama koja daju precizno uklapanje – bez potrebe za profesionalnim znanjem. Reprodukcija boja takođe mora da bude postojana tokom vremena kako bi se sprečila pojava pogrešnih otisaka i potreba za ponovnim štampanjem. 

Šta je upravljanje bojama na polju štampe?

Šta je upravljanje bojama na polju štampe?

Robusni sistem za upravljanje bojama omogućava digitalnom štampaču da obrađuje pojedinačne zadatke dovoljno brzo da bi bili isplativi, dok u isto vreme garantuje kvalitet finalnog štampanog proizvoda. Pored uštede novca i efikasnosti u proizvodnji koje to donosi, kontrola boja ključna je zato što pojednostavljuje mnoge složene probleme do kojih dolazi usled korišćenja mnoštva uređaja za snimanje slike

Upravljanje bojama

Upravljanje bojama

Široka upotreba boje kod štampanih proizvoda učinila je upravljanje bojama važnijim nego ikada pre


Potrebno je da uklapa boje na pojedinačnim brendiranim proizvodima, kao i da garantuje da se boje postojano koriste u asortimanu proizvoda, marketinških materijala, različitih supstrata i uređaja za štampanje.

Prednosti efektivnog sistema za upravljanje bojama uključuju:

· Čini štampariju produktivnijom i profitabilnijom

· Smanjuje količinu posla i skrivene troškove

· Dosadni zadaci i procesi koji se ponavljaju lako se automatizuju

· Nema potrebe za eksternalizovanjem 

· Maksimalno povećavanje efikasnosti proizvodne štampe

· Pomaže vašoj kompaniji da se istakne u odnosu na konkurenciju na tržištu 

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Konica Minolta poslovni razvojni program


DIGITAL1234 Vam predstavlja četiri jednostavna koraka za više poslova. Konica Minolta program razvoja biznisa je dizajniran da omogući dobavljačima usluga štampanja da napreduju u svom poslovanju. Potreban je pristup zasnovan na prilikama, koji klijentima pokazuje u četiri praktična koraka kako da identifikuju, procene, opravdaju i implementiraju nove poslovne mogućnosti. Sve što treba da uradite je da se registrujete jednom da biste dobili sve ove vredne informacije - bez ikakvih obaveza ili troškova.


 

Četiri koraka za izgradnju vašeg poslovanja:

Garantujete kvalitet štampanja u boji, od prve do poslednje stranice, pomoću naših jednostavnih alata za upravljanje bojama. Obratite se jednom od naših stručnjaka i saznajte kako naša rešenja mogu pomoći vašem poslovanju.