Pogledajte iza kulisa

 

Život u kompaniji Konica Minolta


Kompanija Konica Minolta se ne zaustavlja na povezivanju zaposlenih za vreme radnog dana. Takođe se uključujemo u razne kulturne i sportske aktivnosti koje vam nude mnogo mogućnosti da se uključite u zajedničke aktivnosti sa saradnicima, zabavite se nakon posla i stvorite novu energiju. Dodatno nudimo posebne predloge da bismo vam pomogli da poboljšate ravnotežu poslovnog i privatnog života.

Bike2Work (Biciklom na posao)


Svakog leta pokrećemo našu sopstvenu kampanju Bike2Work (biciklom na posao) u našem sedištu u Langenhagenu da bismo potakli zaposlene da „budu odgovorni“ – da čuvaju okolinu i da urade nešto za svoje zdravlje tako što će na posao doći biciklom! Ove aktivnosti podržavamo tako što obezbeđujemo svlačionice i mesta za parkiranje bicikala za naše zaposlene.

B2Run (Biciklom na posao)

Sport spaja ljude a kompanija Konica Minolta želi to da podrži. Ova aktivnost je usmerena na ljude koji dele istu strast: timsko trčanje. Svi zaposleni u kompaniji Konica Minolta koji žive u Langenhagenu pozvani su da se pridruže godišnjoj trci B2Run koju organizuje kompanija. Svake godine sastavimo energični tim koji uživa u sportu i timskom duhu!

Međunarodna zajednica

Međunarodna zajednica kompanije Konica Minolta fokusirana je na izgradnju mostova između kolega koji su prihvatili priliku da rade u inostranstvu i onih koji tu žive i rade. Povezivanjem lokalnih i pridošlih zaposlenih stvaramo pravu međunarodnu zajednicu. Tako što razmenjuju iskustava, provode vreme zajedno nakon posla i zajedno otkrivaju grad svi doprinose međunarodnoj povezanosti – poslovnoj i ličnoj.

Podrška porodicama

Osećamo odgovornost za naše zaposlene: U saradnji sa profesionalnim partnerom nudimo vam sveobuhvatno savetovanje i brokerske usluge koji se bave problemima kao što su čuvanje dece i porodične obaveze.

Dečje aktivnosti za vreme odmora

Pružamo podršku našim zaposlenima u Langenhagenu u planiranju odmora tako što nudimo čuvanje dece za vreme letnjeg raspusta: Dok vi nastavljate sa uobičajenim poslovnim aktivnostima, vaša deca mogu da budu u dečjem kampu kompanije Konica Minolta gde provode uzbudljive dane tako što se, na primer, igraju kauboja i Indijanaca ili vežbaju kao artisti u zamišljenom cirkusu.

To nas pokreće


 

PROGRAM ZA TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Negovanje naše kulture inovacija je ključan faktor uspeha za našu uzbudljivu transformaciju u dobavljača IT rešenja. Naši zaposleni su pozvani da aktivno učestvuju u ovom procesu promene tako što će se npr. pridružiti našem “TIP-u”. Ovde se zaposleni iz različitih država i funkcionalnih pozadina spajaju u 6-mesečnom programu radi rešavanja grubo definisanih poslovnih izazova uz upotrebu agilnih metodologija.
 

EVROPSKA MOBILNOST

Evropska mobilnost je obavezan faktor za jačanje naše spremnosti za buduće izazove. Naš program mobilnosti NAPRED (MOVEFORWARD) (dugoročni) i RAZMENA (EXCHANGE) (kratkoročni) zaposlenima nudi priliku da žive i rade u nekoj drugoj evropskoj zemlji do 12 meseci ili u periodu od 2 do 3 godine.


Logotip KM MoveForward
Logotip KM Exchange

Razvoj evropske mobilnosti

AKADEMIJA

Neprestano težimo da podržimo naše zaposlene efikasnim treninzima i obrazovnim programima usmerenim prema njihovim potrebama. Naša interna akademija nam omogućava da brzo reagujemo na nove trendove u industriji i razvoju tržišta i da stvaramo odgovarajuće mere obuke u kratkom roku. Osim toga, redovno nudimo certifikovane kurseve za zaposlene sa iskustvom u prodaji ili pružanju usluga da bismo ih pripremili na najbolji mogući način za izazove njihovog posla.


Logotip KM Academy

Potvrda akademije

Prisustvo u javnosti


Kompanija Konica Minolta redovno učestvuje na raznim sajmovima i događajima tako što nudi svima koji su zainteresovani za našu kompaniju i usluge mnogo prilika za dobijanje informacija vezanih za teme kojima se bavimo kao i savršenu platformu da stupe u direktan kontakt s nama.
 

Ovde započnite svoju priču!

Potražite našu ponudu poslova