Konica Minolta partnerski program

Povećajte svoju konkurentnost i profesionalnost sklapajući partnerstvo sa globalnom kompanijom Konica Minolta!

 

Vrednost naših partnera

Važno nam je da naši partneri zadrže svoj poslovni identitet. Sve se kompanije razlikuju i imaju sebi svojstvene faktore uspeha. Bez obzira na to ima li partner stručnost na određenom području ili je njihova snaga širina znanja i njegovi proizvodi, u kompaniji Konica Minolta pozdravljamo raznolikost i uviđamo da je različitost jedna od prednosti svakog poslovanja.
 

Ključne vrednosti našeg partnerskog programa su:
 

  • Transparentnost
  • Uzajamno partnerstvo
  • Veštine i tehnološka stručnost
  • Vernost i posvećenost
  • Prodajne performanse


Naš Konica Minolta partnerski program je direktan, pošten i transparentan. Partneri održavaju ključni nivo partnerstva i njihove koristi, tako što se obavezuju na grupu zahteva za svaki nivo partnerstva. Status partnera određuje opseg kriterijuma, a ne individualni kriterijum. To partnerima omogućava da koriste prednosti koje imaju kao kompanija, umesto da formiraju svoje poslovanje prema nama.

 

Korporativne vrednosti

Konica Minolta je globalni brend i kao kompanija predstavljamo:
 

  • Tehničku stručnost
  • Moćne inovacije
  • Ambicioznu održivost
 

To su vrednosti za koje se zalažemo i koje želimo primeniti u saradnji sa našim partnerima, a takođe su nas inspirisali za uspostavljanje partnerskog programa.
 

Posvećeni smo da podržimo rast vaše kompanije i razvijamo održivo partnerstvo sa realnim ciljevima i profitabilnim pogodnostima, kao što su bonus isplate da bismo ispunili vaše ciljeve. Sve što treba da uradite je da popunite skup zahteva koji su jasno istaknuti kao deo ovog programa.
 

Da biste proširili svoja znanja i veštine, možete učestvovati u programima razvoja veština.

 

Nivoi partnerstva

Naši partneri i njihove kompanije su nam važni. Umesto da utvrdimo nivo partnerstva na osnovu prometa sa nama, definisali smo niz kriterijuma koji mogu poboljšati status partnerstva. Drugim rečima, prihvatamo poslovni model partnera, ne pokušavamo ga oblikovati prema našem.
 

Što više kriterijuma partner ispunjava, to viši može biti nivo partnerstva i partner može ostvariti više pogodnosti.
 

Partnerski program Konica Minolta je uzajamno povoljan odnos. Posvećeni smo podsticanju rasta partnera da bismo mogli zajedno rasti. 

Pogodnosti

Prilikom izrade Partnerskog programa pokušali smo svojim partnerima ponuditi niz pogodnosti koje mogu upotrebljavati kada se pridruže Partnerskom programu.
 

Jasna i kratka dostignuća i pogodnosti
 

Zajednički ciljevi, međusobno dogovoreni na početku svake godine, kroz zajednički poslovni plan kojim se podržava rast poslovanja partnera.
 

Maksimalno povećavanje vidljivosti poslovanja postavljanjem u pretragi Konica Minolta „gde kupiti“ na veb stranici naše zemlje. To znači da će kupci koji na veb stranici traže Konica Minolta proizvode biti usmereni na vaše poslovanje.
 

Porast veština i znanja: Naši partneri mogu iskoristiti prednosti tečajeva za obuku kompanije Konica Minolta koji, u zavisnosti od nivoa obuke, mogu biti besplatni.
 

Sertifikacija proverenih veština i znanja za ponudu vrhunskih proizvoda i rešenja kompanije Konica Minolta.

 

Sertifikati

Mnogi naši proizvodi i rešenja zahtevaju posebne veštine i znanje, zbog čega su uslovljeni sve većom posvećenošću naših partnera.
 

Da bismo krajnje kupce uverili u stručnost i pouzdanost naših partnera, partnerima koji su stekli specijalističko znanje u određenim posebnim područjima ili za asortiman proizvoda, nudimo niz sertifikata. Nakon završene dodatne obuke i ispunjavanja određenih uslova koji potvrđuju njihovu stručnost, partneri mogu da reklamiraju svoj nivo sertifikata.
 

Nominovani kontakti u svakoj kompaniji proći će niz obuka da bi stekli stručnost koja je potrebna ovlašćenom stručnjaku. Konica Minolta partneri koji učestvuju u našem procesu sertifikovanja za proizvode ispunjavaju uslove za poboljšani skup pogodnosti, kao što su dodatna obuka i specijalistička podrška.
 

Na našoj veb stranici potražite detaljne informacije o lokalno dostupnim sertifikatima.

 

Preuzmite brošuru o partnerskom programu da biste sve informacije imali na dohvat ruke.

Preuzmite brošuru o partnerskom programu
personalized measurements