Upoznajte i počnite da koristite uređaj bizhub brzo i efikasno

Pokrenite iTraining!

Pokrenite iTraining!

Bez obzira na to da li ste kancelarijsku rutinu nečim promenili ili joj nešto dodali – da biste obezbedili kontinuiranu produktivnost i efikasnost, potrebno je da obuhvatite sve izmene i da savladate nove tehnologije u što kraćem roku. Konica Minolta to shvata i pruža optimalnu podršku putem platforme na mreži iTraining.

 

Pomažući vam da upoznate i počnete da koristite uređaj bizhub brzo i efikasno, iTraining sesije predstavljaju i objašnjavaju osnovne karakteristike i funkcije proizvoda kroz niz lako razumljivih video zapisa. Otkrijte mogućnosti uređaja korak po korak – kad god želite i koliko god često želite. Obuci na mreži možete da pristupite i pomoću tableta ili pametnog telefona.

Upoznajte svoj bizhub!

Započnite besplatnu obuku

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt
Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings