AccurioPro Label Impose

Jedini softver za digitalno štampanje nalepnica koji će vam ikada trebati


Savršena softverska podrška za vašu novu investiciju


AccurioPro Label Impose je neverovatno jednostavan za korišćenje – mnogo jednostavniji od konvencionalnih analognih sistema – i omogućava vam da stavljate zadatke u red direktno sa kontrolne table sa ekranom osetljivim na dodir, što ponovno štampanje čini bržim i isplativijim, a skraćuje i trajanje obuke zaposlenih.


Da bi optimizovale efikasnost i ekonomičnost, potrebno je da štamparije koje se bave proizvodnjom nalepnica automatizuju i integrišu taj zadatak gde god je moguće, uz istovremeno optimizovanje korišćenja medija kao bi se izbeglo nepotrebno trošenje supstrata za nalepnice. Iz tog razloga, nekoliko nalepnica se obično postavlja širinom i dužinom mreže za nalepnice. Međutim, kada se obavlja ručno, to lako može da postane složena procedura koja oduzima puno vremena.


Softverska alatka AccurioPro Label Impose pruža savršeno rešenje za ovaj izazov. Ova aplikacija operaterima pruža jednostavan i intuitivan interfejs za automatsko postavljanje i pripremu zadataka sa nalepnicama za štampanje, a korisnicima omogućava da kreiraju PDF datoteke kao osnovu za odgovarajuće alatke za sečenje na opremi za štancovanje.


Vi ste zaduženi za štampanje.Nama prepustite postavljanje.


Softver AccurioPro Label Impose pruža impresivni radni proces zasnovan na PDF dokumentima, koji vam omogućava da unesete precizne podatke za kreiranje alatki za štancovanje, a pruža vam i VDP podršku. Uz intuitivni korisnički interfejs i veliku oblast za štampanje, ova alatka dizajnirana je tako da savršeno upotpunjuje presu za nalepnice kompanije Konica Minolta u svim koracima procedure, pa besprekorno funkcioniše uz AccurioLabel 190.


AccurioPro Label Impose | Ganging & printing of labels

We tell you the basic facts and show you the main features of AccurioPro Label Impose, a software tool for ganging and printing of labels.

Funkcije

Funkcije

Automatsko kreiranje ponavljanja nalepnica 
Aplikacija obavlja i automatizuje kreiranje ponavljanja nalepnica na mreži.


Promenljivi podaci 
Obrada promenljivih podataka je jednostavna i intuitivna, a može brzo i lako da se integriše u automatska ponavljanja nalepnica.


Podešavanje razmaka
Operateri mogu slobodno da podešavaju razmak između pojedinačnih kolona i redova kada je to potrebno.


Dodavanje standardnih i prilagođenih oznaka za registraciju
Aplikacija takođe pruža punu fleksibilnost za dodavanje standardnih i prilagođenih oznaka za registraciju na bilo koje mesto radi oflajn završne obrade.


Raspoređivanje grafike
Korisnici mogu da izaberu automatsko i ručno raspoređivanje grafike za dizajn i raspored nalepnica.


Štampanje sa zajedničkim pritiskom
Na jedan list može da se postavi od jednog do mnoštva izabranih motiva grafike.


Alatke za štancovanje
Softver AccurioPro Label Impose omogućava vam da detektujete dodatne separacije (linije za sečenje, precizno lakiranje foliju i sl.) i da ih izvozite u PDF da biste pravili alatke za štancovanje i omogućili dodatno ukrašavanje nalepnica. 

Preuzmite brošuru o proizvodu kako biste dobili sve informacije.

AccurioPro Label Impose brošura
AccurioPro Label Impose image datasheet thumbnail