Konica Minolta Color Care Production Server


Doslednost i fleksibilnost boja u čitavom odeljenju za štampu


Obećavajući apsolutnu doslednost boja na svim proizvodnim uređajima u odeljenju za štampu, Color Care Production Server je optimalan izbor za dobavljače štamparskih usluga sa više štampača. Ovaj pametni server za štampu i obradu boja pouzdano usklađuje otiske u boji na više uređaja, nezavisno od tipa i proizvođača štampača. Podaci za štampu se optimizuju za svaki štampač i tip papira, obezbeđujući reprodukciju boja najbližu originalu i određeni standard štampe. A zahvaljujući potpunoj kontroli opcija završne obrade na štampačima kompanije Konica Minolta, završna obrada može lako da se automatizuje, postižući gladak i jednostavan proizvodni radni proces.

Color Care Production Server omogućava atraktivno unapređene ukupne performanse u čitavom odeljenju za štampu, doprinoseći proširenju i uvođenju raznovrsnosti u poslovanje.


Radni proces sistema Color Care Production Server

Konica Minolta Color Care Production Server

Konica Minolta Color Care Production Server

Upotpunite tim: Vrhunski spektrofotometar za skeniranje FD-5BT

  • M1-Mode – spreman za moderne standarde
  • Odlično slaganje između instrumenata
  • Ekran za samostalnu upotrebu
  • Profesionalni spektrodenzitometar

Preuzmite brošuru o proizvodu kako biste dobili sve informacije.

Konica Minolta Color Care Production Server brošura

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt
Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings