Capture OnTheGo


Poslovanje će postati vidljivo novim grupama klijenata


U ovoj delatnosti, naročito tokom prodaje, konsultovanja ili servisnih poseta, papir je i dalje u širokoj upotrebi za beleženje podataka na licu mesta – na primer, u slučaju potražnje osiguranja. Međutim, prikupljanje podataka i ručno popunjavanje obrazaca ima svojih loših strana. Uključivanjem dodatnog posla može da dođe do grešaka i troškova: vraćanje obrazaca u kancelariju radi skeniranja, obrade i arhiviranja nije efikasno i oduzima dosta vremena. Da bi se povećala produktivnost i izbegla kašnjenja, važno je ubrzati proces snimanja – što se na najbolji način postiže automatizovanjem zadatka koristeći Capture OnTheGo, rešenja za mobilne uređaje za automatizaciju na terenu.


Radni proces aplikacije Capture OnTheGo

Capture OnTheGo

Capture OnTheGo

Snimanje dokumenata

  • Dostupne radnje sa obrascima na mobilnom uređaju

Obrada dokumenata

  • Preuzimanje PDF dokumenata
  • Preuzimanje i popunjavanje HTML obrazaca

Distribucija dokumenata

  • Prenos obrazaca jednim klikom

Preuzmite brošuru o proizvodu kako biste dobili sve informacije.

Capture OnTheGo brošura

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt
Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings