AccurioPro Flux Ultimate

PROSLEĐIVANJE PREKO VEBA ZASNOVANO NA KARTICAMA POSLA, U SVAKOM TRENUTKU


Softver Accurio ProFlux Ultimate omogućava široki asortiman Web 2 Print rešenja


Želite najbolji Web 2 Print softver u štamparskoj delatnosti? Izaberite Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, najkompletnija verzija proizvoda iz paketa AccurioPro Flux Suite, omogućava funkcionalnost štampanja putem veba obogaćenu mogućnostima pripreme za štampu i upravljanja radnim procesom.


Izuzetno prilagodljiv softverski paket AccurioPro Flux Ultimate pruža široki asortiman alata koji omogućavaju organizovanje, automatizovanje i optimizovanje čitavog radnog procesa štampe.


Kombinovanjem prosleđivanja zadataka putem veba, onlajn plaćanja i onlajn praćenja statusa u jednoj profesionalnoj aplikaciji za štampanje putem veba, AccurioPro Flux Ultimate predstavlja savršeni softverski alat za svakog dobavljača usluga štampanja putem veba koji radi u sopstvenom serverskom okruženju.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

Radni proces sistema AccurioPro Flux Ultimate

Najsofisticiranija Web 2 Print softverska aplikacija na tržištu u ovom trenutku

Najsofisticiranija Web 2 Print softverska aplikacija na tržištu u ovom trenutku

Na koji način će, zapravo, Accurio ProFlux Ultimate pomoći vašoj kompaniji da na najbolji način iskoristi Web 2 Print? Vrhunska softverska aplikacija omogućava veliki broj prednosti zasnovanih na vebu, uključujući jednu registraciju, obrasce, prosleđivanje zadataka preko mreže, praktično poručivanje preko mreže, pripremu datoteka, različite radne procese porudžbine, onlajn plaćanje, onlajn trenutno davanje ponude, plaćanje i onlajn praćenje statusa, funkciju kontrolne table i obaveštenja.


AccurioPro Flux Ultimate je najsveobuhvatnija verzija proizvoda iz paketa AccurioPro Flux Suite, koja poseduje funkcionalnost štampanja putem veba obogaćenu mogućnostima pripreme za štampu i upravljanja radnim procesom.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Softver za štampanje putem veba Accurio ProFlux Ultimate omogućava otpremanje do 300 različitih formata datoteka na portal za štampanje putem veba, zbog čega klijentima nije potrebna određena aplikacija za konvertovanje. Osim toga, omogućava dobavljačima štamparskih usluga da kreiraju namenska odeljenja štampe sa zasebnim korisničkim interfejsima, proizvodima i cenovnim listama za različite grupe korisnika i integriše spoljna knjigovodstvena rešenja u radni proces štampe.


Softver se povezuje i sa knjigovodstvenim aplikacijama Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) i PaperCut. Pruža mogućnost da 10 dodatnih operatera radi istovremeno na centralnoj listi zadataka, zatim, integriše spoljne mašine za pripremu radi rešavanja problema sa PDF datotekama i prevencije proizvodnih grešaka i omogućava operaterima odeljenja za štampu da uređuju dokumente na nivou slike/rastera, tako da uobičajene operacije uređivanja, kao što su uklanjanje mrlja, poravnavanje, četkica, brisanje, linije i popuna, mogu da se obave.


Preuzmite brošuru o proizvodu kako biste dobili sve informacije.

AccurioPro Flux Ultimate brošura