Štampanje pomoću mobilnih uređaja

Tehnologija za štampanje prilagođena modernom radnom mestu

Štampanje koje je mobilno poput vas


U skorašnjim godinama, moderno poslovanje se transformisalo iz stacionarnog doživljaja u mnogo mobilniji. Zaposleni sada mogu da rade tokom putovanja, da organizuju poslovne sastanke izvan kancelarije – na primer, u sedištu klijenta – ili da obavljaju zadatke od kuće. Ova promena omogućava ogromno poboljšanje efikasnosti i fleksibilnosti radnog procesa. Mobilni telefoni savršeno odgovaraju na potrebe modernih radnika – uvek su pri ruci, lako se koriste i podržavaju brzu, efektivnu komunikaciju.

Štampanje pomoću mobilnih uređaja koje nudi Konica Minolta osmišljeno je za potrebe modernih radnika. U pitanju je bezbedno i brzo rešenje koje ne zahteva nikakvu dodatnu infrastrukturu. Potreban vam je samo mobilni telefon ili bilo koji drugi mobilni uređaj i višefunkcionalni uređaj kompanije Konica Minolta. Daljinsko štampanje može lako da se pokrene u samo nekoliko koraka, čak i ako tada niste u kancelariji. Sistem vam omogućava da zadržite slobodu, ostanete fleksibilni, da trenutno reagujete čak i kada niste u kancelariji, kao i da za nekoliko sekundi uočite nedostatke u dokumentaciji.

Štampanje pomoću mobilnih uređaja

Štampanje pomoću mobilnih uređaja

Štampanje pomoću mobilnih uređaja koje nudi Konica Minolta osmišljeno je za potrebe modernih radnika

EveryonePrint je vodeće rešenje za štampanje pomoću mobilnih uređaja koje korisnicima omogućava da brzo i lako štampaju sa laptop računara, mobilnih uređaja ili bilo kojeg drugog uređaja na povezanom štampaču. EveryonePrint omogućava korporativnim korisnicima i gostima da iskoriste vezu sa bilo kojim postojećim sistemom uređaja za štampu pomoću jednog jednostavnog rešenja – bez potrebe za zamenom postojećeg hardvera i infrastrukture.


Konica Minolta Mobile Print

Ova besplatna aplikacija za štampanje pomoću mobilnih uređaja, namenjena svim velikim mobilnim platformama, uključujući iOS, Android i Windows 10, povezuje mobilne uređaje sa višefunkcionalnim Konica Minolta bizhub izlaznim sistemima. Štampanje i skeniranje pomoću mobilnih uređaja su dve glavne funkcije ove aplikacije, koje garantuju da poslovni korisnici uvek imaju važne dokumente pri ruci.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Dodavanje novih funkcija za kompaniju ne znači da morate da investirate u skupe uređaje – zbog toga što štampanje pomoću mobilnih uređaja ne zahteva dodatnu skupu infrastrukturu. U pitanju je isplativo i efikasno rešenje za vaše preduzeće. Višefunkcionalni Konica Minolta uređaji omogućavaju vam da štampate sve što želite, gde god da se nalazite. Možete automatski da potražite uređaj na istoj mreži i da se povežete na njega, odnosno ako želite daljinsko štampanje, samo odaberite određeni štampač kojem imate mobilni pristup. Nema potrebe da instalirate dodatne upravljačke programe za štampač da biste koristili usluge za štampanje, kao što je AirPrint, Mopria Print Service ili Google Cloud Print. 


Štampanje pomoću mobilnih uređaja je brzo i praktično – ali što je najvažnije, bezbedno je. Omogućava vam da budete sigurni da neovlašćene osobe ne mogu da pristupe privatnim podacima – podešavanjem pojedinačnog ID-a i lozinke za svakog zaposlenog koji može da koristi višefunkcionalni štampač. Možete da zadržite kontrolu nad pravima pristupa – da ih ograničite za one koji ne smeju da kopiraju poverljive podatke – kao i da omogućite gostima da koriste štampače u vašim kancelarijama. Počnite da istražujete brojne mogućnosti koje štampanje pomoću mobilnih uređaja može da ponudi vašem preduzeću.

   

   

Mobility feature icon

Potvrda identiteta pomoću tehnologije Bluetooth

Touch feature icon

Potvrda identiteta korisničkim imenom i lozinkom ili tehnologijom NFC

Ikona funkcije tehnologije

Štampanje pomoću informatičkog oblaka

Ikona funkcije štampanja

Direktno internet štampanje

Ikona funkcije upotrebljivosti

Lako korišćenje

Ikona funkcije završne obrade

Podrška za popularne formate

Scan feature icon

Štampanje i skeniranje pomoću mobilnog uređaja

Uživajte u fleksibilnom mobilnom radnom stilu

Preuzmite brošuru

Za dodatne informacije o mogućnostima mobilnog štampanja, konfigurisanju postojeće infrastrukture i listi podržanih modela, molimo ne oklevajte da nas kontaktirate. Pitanja o bežičnom štampanju, možda, ili o različitim načinima autentifikacije? Biće nam više nego drago da razgovaramo sa Vama o Vašim individualnim potrebama i sastavimo rešenje koje najbolje odgovara tim zahtevima.