Štampanje sa više lokacija

Štampajte u svakoj kancelariji, zemlji i kontinentu

Ostvarite trenutni pristup svim uređajima, uz centralizovano upravljanje štampanjem


Svaka organizacija ima svoje probleme. Bez obzira na to da li vodite međunarodnu korporaciju ili srednje preduzeće, verovatno imate poteškoća sa povećavanjem produktivnosti zaposlenih. Stalno održavanje produktivnosti na visokom nivou može da predstavlja izazovan zadatak koji zahteva holističko razmišljanje – i holističko rešenje namenski osmišljeno tako da pokriva sve kancelarije i uređaje u vašoj organizaciji. Konica Minolta pruža to kompletno rešenje za vaše preduzeće.

Štampanje sa više lokacija predstavlja baš ono što naziv nagoveštava – sloboda pravljenja otisaka i kopija dokumenata bez obzira na vašu trenutnu lokaciju. To može da se postigne povezivanjem svih uređaja za štampanje kako biste dobili efikasnost i fleksibilnost koji su svakodnevno potrebni za održavanje koraka sa konkurencijom i ispunjavanje očekivanja čak i najzahtevnijih klijenata.

Sistem vam omogućava da centralizovano upravljate kompletnim okruženjem za štampanje, kako bi, na primer, u slučaju hitnog sastanka bilo moguće poslati potrebne datoteke sa jedne lokacije na drugu za nekoliko sekundi. Zadaci štampe mogu da se šalju sa bilo kojeg mesta na planeti, uz brz prenos potrebnih podataka, čime se značajno skraćuje vreme provedeno u pisanju nepotrebnih e-poruka. Unapredite saradnju i ubrzajte komunikaciju uz štampanje na više lokacija.

Rešenje

Rešenje

Štampanje sa više lokacija

YSoft SafeQ Print Management Suite je prilagodljivi i fleksibilni skup modula za efikasno okruženje za štampanje. Ovaj paket vam omogućava da birate iz širokog asortimana komponenti radi kreiranja rešenja koje je savršeno prilagođeno vašim poslovnim potrebama. Ysoft SafeQ moduli mogu da se koriste za slanje i oslobađanje zadataka štampe širom sveta, kreiranje izveštaja o štampanju sa grafikonima i tabelama, podizanje nivoa bezbednosti okruženja za štampu na viši nivo nego ikada pre, definisanje odredišta za skeniranje unapred, ograničavanje neovlašćenog pristupa poverljivim dokumentima i uštedu novca uz pojedinačna pravila za štampu.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
SafeQ Print Management Suite

Softver SafeQ sastoji se od širokog asortimana modularnih usluga sa fleksibilnim opcijama za licenciranje. Slobodni ste da odaberete samo module koji su vam korisni – čime se značajno smanjuju troškovi primene, pošto ne plaćate funkcije koje ne koristite. Ysoft SafeQ Print Management Suite je centralizovani softver za štampanje, namenjen malim kompanijama i globalnim korporacijama, koji se savršeno uklapa.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Preuzmite punu kontrolu nad okruženjem za štampanje

Štampanje sa više lokacija predstavlja snažnu funkciju za sva preduzeća koja teže postizanju veće fleksibilnosti i brže komunikacije između zaposlenih. Nema potrebe za ručnim prebacivanjem datoteka niti komunikacijom e-poštom koja oduzima vreme: server za štampu kompanije Konica Minolta omogućava vam da pošaljete dokument na štampu na jednoj lokaciji, uz istovremeno dobijanje kopije na drugoj lokaciji. Pruža prednosti centralizovanog upravljanja, pa više nikada ne morate da dopustite da vas granice spreče u postizanju cilja. 


Unapredite radni proces i koristite štampanje pomoću mobilnih uređaja da biste se oslobodili obaveze slanja zadataka samo iz kancelarije. Posvetite se hitnim problemima od kuće, iz teretane, kafića ili sa drugog mesta i isporučite potrebne datoteke na bilo koji povezani štampač u roku od nekoliko sekundi. 


Međutim, štampanje sa više lokacija ne predstavlja samo brzo rešenje za povećavanje produktivnosti. Takođe je ohrabrujuće bezbedno. Omogućava vam da budete sigurni da neovlašćene osobe ne pristupaju niti kopiraju poverljive korporativne datoteke. Možete da dodelite PIN, korisničko ime, lozinku ili ID svakom zaposlenom koji ima dozvolu za korišćenje infrastrukture za štampanje. Upravljajte količinom papira koja se troši i analizirajte navike zaposlenih u vezi sa štampanjem pomoću dugoročnih podataka u obliku jasnih grafikona i tabela. 

   

   

Ikona funkcije tehnologije

Centralizovano upravljanje

Ikona funkcije brzine

Brz i efikasan server za štampu 

Customization feature icon

Povećana bezbednost

Ikona funkcije štampanja

Štampanje pomoću mobilnih uređaja

Mobility feature icon

Štampanje sa više lokacija

Touch feature icon

Štampanje preko veba

Izaberite rešenje za upravljanje poslovima štampe koje je dizajnirano da zadovolji aše poslovne potrebe. Pregledajte širok spektar usluga upravljanja štampom kompanije Konica Minolta i preuzmite kontrolu nad budžetom za štampanje i produktivnošću zaposlenih. Niste sigurni koje bi rešenje odgovaralo Vašoj organizaciji, možda? Ili imate niz različitih pitanja, kao što su sigurnost, upravljanje infrastrukturom ili mobilno štampanje, koje treba reješiti? Recite nam tačno koje su Vaše potrebe - i mi