Bezbedno štampanje

Viši stepen kontrole, niži troškovi štampanja

Uštedite vreme, novac i resurse uz kompaniju Konica Minolta


Bez obzira na veličinu vaše kompanije, važno je da troškove držite pod kontrolom. Međutim, što je organizacija veća, manje je produktivno i više energije oduzima praćenje svakog pojedinačnog troška. Može čak da bude i problematično kada su u pitanju tako naizgled nevažni aspekti poput štampe. Samo se zapitajte – da li zaista znate koliko trošite na skeniranje, štampanje i kopiranje svakog dana, nedelje, meseca ili godine?

Ne možete da procenite troškove štampe? Ne brinite – daleko od toga da ste sami. Čak i u ovom vremenu visoke tehnologije, za značajnu većinu kompanija i dalje je teško da precizno izračunaju prave troškove na osnovu činjenica. Da li i vi nemate potpun uvid u to koji zaposleni imaju pristup vašoj infrastrukturi i koliko često joj pristupaju? To takođe može da bude značajna prepreka smanjivanju budžeta za štampanje. Bezbednosna rešenja za štampu pružaju uvid koji vam je potreban za donošenje odluka na osnovu činjenica, a ne osećanja. Omogućavaju vam da pratite navike pojedinačnih zaposlenih u vezi sa štampanjem, da korisnicima dodeljujete prava pristupa i da optimizujete infrastrukturu za štampanje u skladu sa jedinstvenim potrebama vaše organizacije.

Bezbedno štampanje

Bezbedno štampanje

Rešenja

Bezbedno štampanje pruža vam podatke potrebne za upravljanje i optimizovanje kompletnog okruženja za štampanje. Omogućava vam da ostanete veliki korak ispred konkurencije primenom rešenja koje je dizajnirano tako da vam pomogne u rešavanju problema, uz istovremenu uštedu vremena, novca i truda. 


Rešenja za bezbedno štampanje lako se implementiraju – interfejs je jasan i lak za učenje, pa nema potrebe za angažovanjem tehničara. Softver može da vam pruži složene podatke u vezi sa navikama štampanja vašeg tima, da korisnicima ograniči pristup određenim funkcijama i osmišljen je tako da bude neverovatno intuitivan.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ je serversko rešenje za upravljanje štampanjem sa naprednim skupom inovativnih funkcija dizajniranih tako da vam pružaju kontrolu nad okruženjem za štampu, omogućavaju da donosite odluke zasnovane na činjenicama, smanjite budžet za štampanje i da maksimalno smanjite uticaj na životnu sredinu. YSoft SafeQ vam omogućava da štampanje učinite isplativijim i bezbednijim. Ovo rešenje vam omogućava da dodeljujete prava pristupa, pratite navike zaposlenih u vezi sa štampanjem i da smanjite rizik od toga da neovlašćeni zaposleni pristupaju poverljivim podacima.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Primena rešenja za bezbedno štampanje omogućava vam da optimizujete okruženje za štampanje. Možete da pojednostavite radni proces i da saznate koji višefunkcionalni štampači se najčešće koriste – to vam daje mnogo jasniju sliku o potrebama kompanije. Bezbedno štampanje vam omogućava da trenutno smanjite troškove tako što ćete od korisnika tražiti da se identifikuju svaki put kada žele da odštampaju, skeniraju ili kopiraju dokument.

Možete da odlučite da klijentima ponudite uslugu štampanja koja se plaća (za brzo i lako praćenje njihovih radnji i precizno izračunavanje troškova), da koristite ID kartice ili PIN kodove da biste bili sigurni da su korisnici solventni, da biste pratili navike zaposlenih u vezi sa štampanjem i generisali spremne, prilagodljive i jasne izveštaje koji pokrivaju sve višefunkcionalne štampače. Takođe možete da primenite sveobuhvatno računovodstvo da biste evidentirali svo štampanje i kopiranje za određeni projekat, brzo i lako izračunali troškove i primenili to na projekat.

Možete čak i dodatno da smanjite troškove korišćenjem izveštaja koji jasno pokazuju uticaj ograničenog štampanja na životnu sredinu kako biste podstakli zaposlene da ne štampaju dokumente bez potrebe. Konica Minolta vam omogućava da štampanje učinite bezbednijim, jednostavnijim i naprednijim nego ikada pre. 

   

   

Customization feature icon

Bolja bezbednost dokumenata

Ikona funkcije tehnologije

Revizija štampe zasnovana na podacima

Ikona funkcije produktivnosti

Niži troškovi za infrastrukturu

Ikona funkcije štampanja

Nema potrebe za upravljačkim programima za štampu

Ikona funkcije upotrebljivosti

Bezbedni radni procesi