Globalno poslovanje

Konica Minolta – vaš ključ za buduće globalno poslovanje


Šta je zajedničko za digitalnu transformaciju, veštačku inteligenciju, skladištenje u informatičkom oblaku i preuzimanje podataka, unapređenu mobilnost i izuzetno postojane mere sajber bezbednosti? Sve to ima veze sa temeljnim promenama u vezi sa radnim mestom u predstojećim godinama. Da li ste spremni da krenete tim putem, zajedno sa snažnim i pouzdanim globalnim partnerom?

Konica Minolta će biti vaš izabrani partner. Naši timovi za angažovanje radiće zajedno sa vama kako biste razvili Workplace of the Future™, osmišljeno tako da ispunjava vaše specifične potrebe u ovom novom svetu. Naša stručnost i rešenja pružiće vama i vašim zaposlenima maksimalnu kontrolu i trenutni globalni pristup potrebnim podacima, čime se povećavaju nivoi produktivnosti i profit. U kompaniji Konica Minolta verujemo u usvajanje korisnih inovacija, razvoj novih tehnologija i razvoj kreativnih ideja koji donose značajne promene širom sveta. 


Te usluge se pružaju putem programa usluga upravljanja štampanjem kompanije Konica Minolta, koji nudi inovativne nove funkcije procene, za konsolidovanje uređaja za štampu i značajno smanjivanje operativnih troškova. Uz podršku našeg globalnog centra za podršku koji pruža jednu tačku kontakta za sve vaše globalne poslovne usluge i omogućava vam da ostvarujete postojane rezultate, pružamo osnovni ključ uspeha. 

Razgovor o globalnom poslovanju povlači i razgovor o globalnom liderstvu. Tim za globalne poslovne usluge kompanije Konica Minolta jedinstveno je pozicioniran, sa kancelarijama u Americi, regionu EMEA i azijsko-pacifičkom regionu. 


Imamo prisustvo u preko 150 zemalja, uz približno 41.500 zaposlenih širom sveta. Objedinjena informaciona platforma i organizaciona struktura u svim našim podružnicama garantuje identične programe i operativne usluge visokog kvaliteta u mnogim zemljama i regionima. 


Konica Minolta je posvećena pružanju usluga namenskog Konica Minolta globalnog tima za komunikaciju sa klijentima koji će vam pomoći da definišete i razvijete deljenu globalnu viziju usluga upravljanja štampanjem, uz podsticanje inovacija i ostvarivanje rezultata programa kroz izvršavanje na lokalnom nivou. Oblikujemo način na koji posmatrate razvoj svog poslovanja, razumemo vaše poslovne potrebe iz vaše perspektive, odgovaramo na izazove sa kojima se suočavaju vaši globalni klijenti i doprinosimo boljoj budućnosti za sve uključene strane.

Explore the global business services

Optimize your people and manage your information globally with Konica Minolta

Download the global business brochure