Okruženje za štampanje i skeniranje kojim se dobro upravlja

Dispatcher Suite će pomoći vašoj kompaniji

Upravljanje infrastrukturom za štampu kako bi bila bezbedna i efikasna u budućnosti


Da li vaša kompanija želi da smanji troškove štampe i povezane troškove, da sprovede digitalizaciju na svim nivoima, poboljša efikasnost i da garantuje da zaposleni mogu da štampaju i kopiraju bez ograničenja – čak i ako štampač nije dostupan? Ili možda želite sveobuhvatan pregled i kontrolu nad okruženjem za štampu, uz zaštitu i sprečavanje neovlašćenog pristupa poverljivim dokumentima i osetljivim informacijama? Dispatcher Suite vam pruža sve te pogodnosti, kao i mnoštvo drugih. Nastavite da čitate da biste saznali kako da se pripremite za budućnost štampe jednim klikom.

U današnje vreme, pojednostavljeni pristup primeni sofisticiranih rešenja za štampu i radni proces neophodan je u kompanijama svih veličina i u svim branšama. Konica Minolta je razumela te potrebe i razvila je Dispatcher Suite, objedinjenu platformu za IT administraciju koja je jednostavna i intuitivna zahvaljujući lakom dodeljivanju prava za štampanje, kopiranje i skeniranje korisnicima i korisničkim grupama.

Ovaj paket je bogat funkcijama i napravljen je za kompanije koje žele efektivno da upravljaju i smanje troškove usluga štampe. Povećava efikasnost implementiranjem digitalnih radnih procesa, uz drastično veću bezbednost dokumenata.

Kombinovanjem mogućnosti za upravljane štampanjem i automatizovanog radnog procesa, Dispatcher Suite može da odgovori na različite korporativne potrebe – uz maksimalno povećavanje efikasnosti i fleksibilnosti u kancelariji.

Dispatcher Suite je modularan, što ga čini izuzetno prilagodljivim i efektivnim u svakoj kompaniji. Kada ga instalirate na server, štiti i prati sve zadatke štampe koji se prave na višefunkcionalnim uređajima i mrežnim štampačima. Zamenom ponavljajućih ručnih papirnih zadataka digitalnim radnim procesima, drastično povećava ukupnu produktivnost i efikasnost u kancelariji, a čak i najneiskusnijim korisnicima će biti lako da izvrše bilo koju operaciju štampanja ili skeniranja pomoću intuitivnog i harmonizovanog interfejsa ovog paketa. Zahvaljujući intuitivnim interfejsima za administratora ovog paketa, administracija celog korporativnog sistema za upravljanje štampom i radnim procesom brza je i laka.

dispatcher suite logo

Opširnije o Dispatcher Suitu

pogodnosti

pogodnosti

Višestruke pogodnosti Dispatcher Suite rešenja za vašu kompaniju uključuju…


Potvrda identiteta: 

Čini proces potvrde identiteta brzim i lakim, pošto je potrebno da korisnici unesu samo korisničko ime i lozinku, PIN ili ID karticu za pouzdan i bezbedan pristup uređaju. Štiti od neovlašćenog korišćenja obezbeđivanjem pristupa izlaznim uređajima i dokumentima, a IT administraciju čini jednostavnom i intuitivnom zahvaljujući lakom dodeljivanju prava za štampanje, kopiranje i skeniranje korisnicima i korisničkim grupama.


Print Roaming®: 

Ova funkcija korisnicima omogućava da šalju zadatke štampe na bilo koji povezani štampač na bilo kojoj lokaciji u okviru vaše mreže, uz oslobađanje otisaka kad i gde god su im potrebni. Omogućava bezbedno štampanje pomoću bilo kojeg izlaznog uređaja u okruženju za štampanje, bez potrebe za dodatnim upravljačkim programima za štampu, čime se smanjuju troškovi i papirni otpad u vezi sa zadacima koji se šalju na štampu, ali više nisu potrebni. Besprekorno radi, od okruženja sa jednom kancelarijom do više podružnica na različitim kontinentima, uz smanjivanje potrebe za serverima zahvaljujući tome što se složeni zadaci štampe obrađuju na klijentskim radnim stanicama (CBPR)


Izveštavanje: 

Omogućava praćenje i računovodstvo za sve zadatke štampe, što predstavlja pogodno rešenje za kompanije koje žele da imaju uvid u sve aspekte u vezi sa okruženjem za štampu. Unapred definisani ili prilagođeni izveštaji o upravljanju daju podatke zasnovane na činjenicama i proverama korišćenja, uz izvršne izveštaje i izveštaje o održivosti koji daju pregled rezultata najvišeg nivoa i informacija o održivosti.


Mašina zasnovana na pravilima: 

Ovaj modul administratorima omogućava da postavljaju pojedinačne uslove za štampanje za različite korisnike, uključujući ograničavanje prava pristupa na crno-belo štampanje i nametanje dvostranog štampanja. Upravljanje štampanjem može da se nametne pomoću biblioteke unapred definisanih pravila, uz obaveštavanje korisnika kada se neko pravilo primeni.


Kredit i naplata: 

Ovaj modul je ključan za obrazovne institucije i okruženja zasnovana na projektima u kojima je potrebno korisnicima naplaćivati troškove štampanja, skeniranja i kopiranja. Pojedinačni i grupni nalozi zahtevaju administrativne zadatke, a sistem podržava cenovnike, centre troškova, kodove za naplatu i kvote korišćenja radi lakog dodeljivanja troškova.


Štampanje pomoću mobilnih uređaja: 

Ovaj modul korisnicima omogućava da šalju zadatke štampe sa mobilnih uređaja, e-poštom ili pomoću veb stranice, čime se unapređuje mobilnost – korisnici više nisu ograničeni na štampanje sa radnog mesta. Pruža bezbedno štampanje pomoću mobilnih uređaja, putem e-pošte ili veb aplikacije na izlazni uređaj, bežično štampanje za Mac i iOS mobilne uređaje, čime se mobilnim radnicima garantuje praktično i bezbedno štampanje, uz podršku za štampanje za goste.


Napredni radni procesi: 

Opsežan skup alatki za snažne, automatizovane radne procese za dokumente, za snimanje, indeksirane i usmeravanje dokumenata skoro bez truda. Uključuje snažnu alatku Workflow Builder za kreiranje složenih radnih procesa, uz sveobuhvatni izbor nezavisnih konektora za Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive itd.

Dispatcher Suite

Dispatcher Suite

Rešenje za upravljanje štampanjem i snimanje dokumenata koje vam je potrebno

Dispatcher Suite je razvijen za organizacije kojima je potrebno da smanje troškove štampanja i povezane troškove na nivou kompanije, uz garantovanje da zaposleni mogu da štampaju i kopiraju bez ograničenja – čak i ako štampač nije dostupan. 

Garantuje sveobuhvatan pregled i kontrolu nad okruženjem za štampanje kreiranjem izveštaja o tome ko je šta štampao, kada, koliko i gde, uz mogućnost prebacivanja svih troškova štampe na korisnike. 

Dispatcher Suite štiti kompletno okruženje za štampanje, uključujući eliminisanje neovlašćenog pristupa poverljivim dokumentima i osetljivim korporativnim informacijama. Povezuje sve kancelarije i podružnice kompanije kako bi se omogućilo oslobađanje dokumenata gde god je potrebno, pojednostavljuje skeniranje i radne procese za dokumente na nivou kompanije, podstiče digitalizaciju u procesima i radnim rutinama i unapređuje ukupnu efikasnost povećavanjem automatizacije radnog procesa.

Dispatcher Suite odgovara na sve vaše potrebe na ovom polju i pruža još toga – kako bi organizacije poput vaše mogle da upravljaju i da zaštite kompletnu infrastrukturu za štampanje i skeniranje sa potpunom efikasnošću.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta višefunkcionalni štampači

Većina Konica Minolta uređaja opremljeni su hard diskom i izuzetno pouzdanim bezbednosnim mehanizmima sa centralnom memorijom, koji garantuju stalnu zaštitu poverljivih podataka i drugih osetljivih korporativnih informacija. Konica Minolta pruža najviši nivo bezbednosti, uz ISO 15408 Common Criteria Certification.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Konica Minolta usluge

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Ključne karakteristike

Pametni paketi funkcija pretvaraju kreiranje modernog okruženja za štampu u jednostavan zadatak


Dispatcher Suite je razvijen uz uzimanje u obzir potreba vaše kompanije – to uključuje toliko brzu i laku instalaciju nove platforme da zaposleni neće ni primetiti promenu – dok ona ne promeni način na koji rade. 

Dispatcher Suite kompanije Konica Minolta pruža instalaciju i korisnički doživljaj na jedan klik, kao i intuitivni dizajn table, a sve to će prelazak vaše kompanije ili organizacije na novi sistem zasnovan na pravilima učiniti potpuno bezbolnim.


Funkcije koje vaša kompanija može da očekuje od softvera Dispatcher Suite uključuju: 

   

   

Ikona funkcije upotrebljivosti

Razvijena za postizanje boljeg korisničkog doživljaja, ova funkcija pruža intutivni dizajn table, pa je sistem lak za korišćenje i korisnicima omogućava da se samo jednim klikom prebacuju između ekrana za skeniranje i štampanje. Dispatcher Paragon upravlja doživljajem štampanja za zaposlene, a Phoenix upravlja radnim procesima kompanije.

Customization feature icon

Jedan paket za instalaciju za Dispatcher Suite trenutno smanjuje količinu administrativnog posla, što instalaciju čini bržim i jednostavnijim procesom nego ikada pre.

Ikona funkcije završne obrade

Ova funkcija omogućava korisnicima softvera Dispatcher Suite da se prijave na sistem pomoću samo jednog korisničkog imena i lozinke, što im omogućava da brzo i lako koriste aplikacije za štampanje i skeniranje.