Kako da budete sigurni da tretirate pravog pacijenta

Trake za ruku za lasersku štampu

Personalizovane trake za ruku


Sprečavanje grešaka u vezi sa identifikovanjem pacijenata osnovni je faktor za dobru medicinsku praksu. Iako su incidenti retki i obično se otkriju na vreme, takvi slučajevi pogrešnog identifikovanja pacijenata mogu da dovedu do primene pogrešnog tretmana i potencijalno ozbiljnih posledica.

Rešenje? Personalizovane trake za ruku.Trake za ruku sa mogućnošću laserske štampe kompanije Konica Minolta omogućavaju vam da zaboravite na greške poput tretiranja pogrešnog pacijenta ili davanja pogrešne terapije. Štampanje na trakama za ruku predstavlja efikasan način da unapredite upravljanje pacijentima i operativni učinak.

Rešenja

Rešenja

LaserBand

Konica Minolta laserski štampači omogućavaju štampanje traka za ruku i izveštaja za pacijente na jednom listu, što omogućava brže štampanje informacija i unapređuje radne procese za hospitalizaciju pacijenata.

Hardver
hardware icon
Kompatibilnost sa kancelarijskim laserskim štampačima

Zahvaljujući sveobuhvatnoj proceduri testiranja i izabranim modelima štampača, Konica Minolta može klijentima da preporuči Zebra LaserBand traku za ruku koja najviše odgovara njihovim potrebama. Pored promovisanja kvaliteta i kompatibilnosti LaserBand traka za ruku za pacijente putem sveobuhvatnog izveštaja o testiranju, Konica Minolta razvija detaljne preporuke u vezi sa optimalnim postavkama štampača, čime se garantuju najbolji mogući rezultati i visoki nivoi pouzdanosti u kliničkom kontekstu.

Softver
software icon
Komunikacija sa informacionim sistemom zdravstvene ustanove

Prenošenje podataka pacijenata u digitalni svet: jedna aplikacija povezuje Konica Minolta bizhub sisteme sa softverskim aplikacijama zdravstvenih ustanova, za trenutno snimanje, distribuciju i upravljanje papirnim informacijama, odnosno konvertovanje podataka o pacijentima u barkod ili QR kôd.

Usluge
service icon
Inovativni potrošni materijal za rutinsku kliničku upotrebu

Namenski razvijena za industriju zadravstvene zaštite, traka za ruku pacijenta LaserBand predstavlja sofisticirano i robusno rešenje koje je lako za korišćenje, sa integrisanom zaštitnom folijom koja savršeno štiti laserski odštampane informacije. U kombinaciji sa integrisanom samolepljivom nalepnicom, ova vrhunska traka pojednostavljuje i ubrzava radni proces hospitalizacije pacijenata, a zaposlenima omogućava da u jedno operaciji štampaju nalepnice i trake za ruku za pacijente. LaserBand je dostupan u formatu „sheetlet“ (veličina koverte) ili u popularnom A4 formatu koji kombinuje integrisane nalepnice sa verzijama za odrasle, decu i bebe. Dobavljač vrhunske trake za ruku za pacijenta je Diagramm Halbach Germany. Ovaj specijalizovani partner za Zebra potrošni materijal proizvodi pojedinačno sečene nalepnice na A4 listovima, kao i obične A4 i „sheetlet“ listove sa LaserBand trakama.

Ključne karakteristike

Opcije za štampanje traka za ruku kompanije Konica Minolta omogućavaju zdravstvenim ustanovama da pacijentima ponude bolju negu. Svo dežurno medicinsko osoblje i lekari lako mogu da identifikuju pacijenta i da prepišu odgovarajući tretman u skladu sa izveštajem i laboratorijskim testovima, dok zaposleni u zdravstvenoj ustanovi mogu samo da skeniraju barkod na traci za ruku ako bi pristupili informacijama pacijenta. LaserBand trake za ruku mogu da se štampaju u A4 formatu ili u formatu „sheetlet“, što ih čini isplativijim rešenjem. Jedan A4 list sadrži jednu traku za ruku i 20 nalepnica. Oni se štampaju istovremeno, čime se pojednostavljuje proces identifikovanja pacijenta.

   

   

Ikona funkcije štampanja

Kompatibilnost sa laserskim i inkdžet štampačima širom sveta

Ikona funkcije brzine

Brzo i lako postavljanje na ručni zglob pacijenta. Udobno za malu decu i starije osobe

Customization feature icon

Zaptivanje samo-laminacijom štiti traku i podatke od vode i drugih tečnosti

Ikona funkcije upotrebljivosti

Traka dolazi sa dodatkom za proširenje, što omogućava fleksibilnije identifikovanje barijatrijskih pacijenata i pacijenata sa edemom

Ikona funkcije produktivnosti

Trake za ruku imaju jezičke za sprečavanje neovlašćenog manipulisanja koji garantuju da ne mogu da se uklone i ponovo primene

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now