Komercijalni nadzor pomoću kamera

Rešenja za mala i srednja preduzeća prilagođena vašim potrebama

Vaša bezbednost je naša briga


Svakodnevno, mala i srednja preduzeća širom sveta pogađaju požari, krađe, vandalizam i drugi štetni incidenti – od kojih mnogi mogu da se izbegnu. Kancelarije i skladišta mogu da izgledaju kao lake mete za provalnike, a komercijalni sistem za nadzor pomoću kamera može izuzetno da doprinese sprečavanju štete. MOBOTIX bezbednosne kamere daju izuzetno oštar snimak mesta događaja, kao i još mnogo toga. Budite korak ispred i obezbedite budućnost kompanije.

Konica Minolta nudi rešenja koja će promeniti način na koji posmatrate bezbednost. Ona vam ulivaju poverenje u video infrastrukturu visokog kvaliteta dizajniranu tako da vam pruži bezbrižnost, uz garantovanje pogodnosti u vidu prikaza od 360°, termalnog prepoznavanja, automatizacije, visokog kvaliteta, jasne slike, hemisfernog prikaza, obaveštenja e-poštom i mnogih drugih. 


Naš komercijalni nadzor pomoću kamera pruža sveobuhvatni bezbednosni sistem prilagođen modernim potrebama vaše kompanije, omogućava vam da investirate u bezbednost i budućnost i pomaže vam da se usredsredite na osnovne zadatke, dok se video infrastrukturom profesionalno upravlja.


Rešenje za komercijalni nadzor pomoću kamera obuhvata sledeće funkcije:


  • Daje jasnu, oštru sliku, za bolje dokaze
  • Zahteva manje održavanja (uz manje ukupne troškove posedovanja), čime dobijate veći povraćaj investicije
  • Najniža potrošnja energije – ekološki IP video
  • Sajber zaštita zahvaljujući šifrovanoj komunikaciji


Komercijalno (mala i srednja preduzeća)

Komercijalno (mala i srednja preduzeća)

Sve iz jednog izvora

MOBOTIX bezbednosni sistem ne zahteva dodatnu infrastrukturu. Ako investirate u komercijalni nadzor pomoću kamera, nema potrebe da brinete o odvojenim sistemima za podršku, softveru niti centralnom serveru. 


Ne samo da će vam uštedeti vreme i energiju koje biste inače potrošili na potragu za odgovarajućim elementima; takođe predstavlja isplativ, finansijski transparentan izbor koji je mnogo pouzdaniji od sistema sa više elemenata. Svi procesi, kao što su upravljanje događajima i alarmima, snimanje i obrada slike, obavljaju se lokalno, unutar bezbednosne kamere.

Hardver
hardware icon
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnoštvo različitih načina, a poznate su širom sveta po izvanrednoj pouzdanosti. Pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i najviši stepen preciznosti. Jedna kamera može diskretno da nadzire celu oblast, bez mrtvih uglova.

Softver
software icon
Sistem za upravljanje videom – sve iz jednog izvora

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivno i fleksibilno MOBOTIX softversko rešenje za upravljanje videom, analiziranje videa i kontrolu uređaja. VMS ne zahteva server za upravljanje, a sve što vam potrebno je ugrađeno, pa ne morate da brinete o instaliranju novih rešenja.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni sistem

Pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti savršen, sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja. Započinjemo detaljnim konsultacijama, uključujući pregled i analizu lokacije, identifikujemo prilagođeno rešenje usklađeno sa specifičnim potrebama vaše kompanije, uz optimizovanje i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajuće rešenje za upravljanje projektom uključuje profesionalnu instalaciju, praćenu uslugama daljinskog praćenja radi kontrole IT infrastrukture i mrežnog statusa, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za video bezbednost.

Kompletno samostalno rešenje

MOBOTIX kamere donose ogromno poboljšanje na polju obrade slike. Snimci su vrhunskog kvaliteta, čak i kada se objekti brzo pomeraju ili pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući oštrini snimljene slike, uvek možete precizno da vidite šta se događa u prostoru pod nadzorom. Slika visokog kvaliteta omogućava vam da uočite najsitnije detalje, dok se inovativna detekcija pokreta stara da tačno znate gde da gledate. 


MxActivity senzor razlikuje vetar ili pomeranje ptica od zaista sumnjivih aktivnosti, čime se broj lažnih uzbuna smanjuje do čak do 90%. Brzo i lako možete da automatizujete reagovanje sistema na detektovanu aktivnost, kao i da ga konfigurišete tako da otvara kapiju ovlašćenim automobilima ili da reaguje na sumnjivo kretanje u određeno doba dana pomoću audio poruke. 


Opcije su neograničene; samo prilagodite brojne funkcije komercijalnih kamera za nadzor vašim zahtevima. Odluka je na vama.


Inteligentna video bezbednost vam omogućava da se usredsredite na upravljanje kompanijom i ostvarivanje poslovnih ciljeva, bez brige o instalaciji. Opcije uključuju:

   

   

Customization feature icon

Automatizacija

Ikona funkcije kvaliteta

Kompletan sistem

Touch feature icon

Detekcija pokreta

Ikona funkcije tehnologije

Nema potrebe za centralnim serverom

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Prilagodljivo bezbednosno rešenje

Ikona funkcije upotrebljivosti

Sofisticirana analitika

Mobility feature icon

Dvosmerni audio sistem

Vaša sigurnost je naša misija

Profesionalna video sigurnosna rešenja za male, srednje i velike kompanije

Preuzmite Brošuru