Inteligentno praćenje procesa za industriju i kritičnu infrastrukturu

Nadgledajte svu kritičnu infrastrukturu i procese jednim pogledom

Inteligentno praćenje procesa i upravljanje događajima za industriju i kritičnu infrastrukturu


Kritična infrastruktura – u obliku mašina, opreme i materijala u objektima kompanije – zahteva zaštitu i daljinski nadzor koji treba da budu efektivni i uvek isplativi Te mogućnosti – inteligentne funkcije automatizacije procesa koje pružaju MOBOTIX uređaji – garantuju operativnu bezbednost i optimizaciju radnih procesa, uz zaštitu fizičkih sredstava i podataka od svih vrsta pretnji.

Sva Konica Minolta rešenja za kritičnu infrastrukturu imaju podršku za Internet stvari radi garantovanja inteligentne automatizacije procesa. 


MOBOTIX sistemi omogućavaju merenje temperature radi lakšeg nadzora mašina na lokacijama, unapređivanja opcija za upravljanje i kontrolu i izbegavanja rizika od značajnih negativnih posledica po poslovanje. MOBOTIX sistemi, proizvedeni u Nemačkoj garantuju visok kvalitet i pouzdanost robusni su i otporni na vremenske prilike i mogu se pouzdano i bezbedno koristiti na otvorenom prostoru.

Rešenje

Rešenje


Hardver
hardware icon
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnogo različitih načina u modernoj organizaciji, a poznate su po izvanrednoj pouzdanosti. Kamere pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i neverovatnu preciznost: samo jedna kamera može diskretno da pokriva ogromnu oblast, bez mrtvih uglova. MOBOTIX x6 kamere pružaju H.264 i ONVIF kompatibilnost, a uz PoE (Power over Ethernet), imaju maksimalnu potrošnju energije od 8 W.

Softver
software icon
VMS – za sve iz jednog izvora

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivno i fleksibilno MOBOTIX softversko rešenje za upravljanje videom, analiziranje videa i kontrolu uređaja. Sistem ne zahteva server za upravljanje, a sve što vam potrebno je ugrađeno, pa ne morate da brinete o instaliranju novih rešenja.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni sistem

Pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja prilagođen vašoj organizaciji. Započinjemo detaljnim konsultacijama – uključujući pregled i analizu lokacije – pa se posvećujemo specifičnim potrebama vaše kompanije, što obuhvata optimizaciju i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajući pristup zaza upravljanje projektom uključuje instalaciju na lokaciji, praćenu uslugama daljinskog monitoringa radi kontrole IT infrastrukture i statusa u mreži, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za svrhu video bezbednosti.

Samostalno rešenje koje vam je potrebno

MOBOTIX bezbednosni sistem ne zahteva dodatnu infrastrukturu. Ako investirate u MOBOTIX komercijalni nadzor pomoću kamera, nema potrebe da brinete o odvojenim sistemima za podršku, softveru niti o centralnom serveru. Ne samo da će vam MOBOTIX uštedeti vreme i energiju koje biste inače potrošili na potragu za odgovarajućim elementima; nego predstavlja isplativ, finansijski transparentan izbor koji je mnogo pouzdaniji od sistema sa više elemenata. Svi procesi, kao što su upravljanje događajima i alarmima, snimanje i obrada slike, obavljaju se lokalno, unutar bezbednosne kamere.MOBOTIX kamere donose izvanredno poboljšanje na polju obrade slike. Snimci su vrhunskog kvaliteta, čak i kada se objekti brzo pomeraju ili pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući oštrini snimljene slike, uvek možete precizno da vidite šta se događa u prostoru pod nadzorom. Slika visokog kvaliteta omogućava vam da uočite detalje, dok se inovativna detekcija pokreta stara da znate gde da gledate. 


MxActivity senzor razlikuje vetar ili pomeranje ptica od zaista sumnjivih aktivnosti, čime se broj lažnih uzbuna smanjuje do čak do 90%. Brzo i lako možete da automatizujete reagovanje sistema na detektovanu aktivnost, kao i da ga konfigurišete tako da otvara kapiju ovlašćenim automobilima ili da reaguje na sumnjivo kretanje u određeno doba dana pomoću audio poruke. Opcije su neograničene; samo prilagodite brojne funkcije MOBOTIX komercijalnih kamera za nadzor vašim zahtevima. Odluka je na vama.

   

   

Copy feature icon

Automatizacija

Customization feature icon

Kompletan sistem

Touch feature icon

Detekcija pokreta

Ikona funkcije tehnologije

Nema potrebe za centralnim serverom

Ikona funkcije produktivnosti

Prilagodljivo bezbednosno rešenje

Ikona funkcije upotrebljivosti

Sofisticirana analitika

Ikona funkcije kvaliteta

Dvosmerni audio sistem

Inteligentno nadgledanje procesa za industriju i kritičnu infrastrukturu

Inteligentna upotreba toplotne radiometrije i upravljanja događajima omogućava nam pouzdano praćenje procesa kritičnih na temperaturu i pružanje ranog upozorenja.

Preuzmite Brošuru