IT bezbednost

Konica Minolta: strateško rešenje za vašu IT dilemu

Zašto da izaberete bezbednosna rešenja kompanija sa strateškim pristupom, kao što je Konica Minolta


IT okruženja neprestano postaju složenija i efektivnija. Takođe evoluira mogućnost – ili verovatnoća – da će vaša kompanija biti izložena sajber napadu. U današnjem IT svetu, jasno je da sama tehnologija više ne pruža odgovarajući nivo zaštite, pa interakcija između ljudi, procesa i tehnologije postaje važnija nego ikada pre. Ako želite da se pobrinete da je vaša kompanija potpuno bezbedna, onda je Konica Minolta partner za vas. Ekspertiza kompanije i širina našeg iskustva omogućavaju nam da steknemo jedinstven uvid u sve vaše aktivnosti pri definisanju rešenja koje vam odgovara. Naši stručnjaci će analizirati vaše potrebe za IT bezbednošću i u saradnji sa vama dizajnirati koncept koji pruža potpunu bezbednost. Zapitajte se sledeće: da li znate da je vaša kompanija zaštićena od modernih sajber napada ili se samo nadate da je tako?

Opšta digitalizacija je donela današnjim kompanijama širok opseg novih pogodnosti koje bi se smatrale nemogućim pre samo nekoliko decenija. Digitalne mere imaju moć da povećaju produktivnost kompanije, smanje njene troškove, poboljšaju kvalitet proizvoda i usluga, i još mnogo štošta. 


Međutim, postoji zaplet u vezi sa ovim tehnološkim skokom. Kompanije su takođe primorane da učine IT okruženje bezbednijim nego ikada ranije, a izazovi koji se pojavljuju iz godine u godinu rastu zbog složenosti i rastućeg obima sistema i i tehnika koje kriminalci koriste da bi ih napadali.


Mala i srednja preduzeća naročito su pogođena sajber napadima. U savremenom poslovnom svetu nije važno da li ste multinacionalno ili malo preduzeće: pitanje više nije da li ćete biti napadnuti, već kada.


Da li je vaša kompanija efikasno zaštićena? Da biste efikasno zaštitili vašu kompaniju, moraćete da strateški pristupite IT bezbednosti. U nedostatku takvog pristupa, vašoj kompaniji će nedostajati potrebna transparentnost i brzina reakcije u slučaju napada i biće nespremna za hitne slučajeve. Strateški pristup vam omogućava da povećate stepen sajber bezbednosti pomoću namenskih mera. 


Usluge kompanije Konica Minolta obuhvataju sveobuhvatnu analizu mreže, uključujući segmentaciju, pravila zaštitnog zida, implementaciju štampača i mašina za kopiranje, kao i dodatne analize. Redovna i održiva analiza ranjivosti takođe pruža transparentne informacije o stanju oblasti izloženih napadima.

Make sure you are prepared...

IT bezbednost

IT bezbednost

Sveobuhvatno upravljanje bezbednošću u radnom okruženju

Široki asortiman IT bezbednosnih rešenja kompanije Konica Minolta pruža sveobuhvatno upravljanje bezbednošću u radnom okruženju, uključujući pružanje bezbednosnog softvera. Naša usluga garantuje da se sistemi neprestano prate radi otkrivanja potencijalnih bezbednosnih pretnji i štite primenom i upravljanjem odgovarajućim bezbednosnim softverom, uključujući zaštitni zid, VPN, anti-virus za mrežni prolaz, zaštitu od neželjene pošte za mrežni prolaz, sprečavanje upada, filtriranje sadržaja i upravljanje propusnim opsegom, kao i putem kontrole aplikacija, centralizovanog izveštavanja i zaštite od DDOS napada.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Sveobuhvatno upravljanje bezbednošću u radnom okruženju

Široki asortiman IT bezbednosnih rešenja kompanije Konica Minolta pruža sveobuhvatno upravljanje bezbednošću u radnom okruženju, uključujući pružanje bezbednosnog softvera. Naša usluga garantuje da se sistemi neprestano prate radi otkrivanja potencijalnih bezbednosnih pretnji, kao i da su zaštićeni primenom i upravljanjem odgovarajućim bezbednosnim softverom.

   

   

Ikona funkcije tehnologije

(Podrška za Incident Response, Quick Check, Malware Hunting, Threat Hunting, Health Check, Digital Forensics)

Ikona funkcije produktivnosti

(Analiziranje segmentacije mreže, provera pravila zaštitnog zida, bezbednosna provera štampača i mašine za kopiranje)

Ikona funkcije kvaliteta

(Jedan cilj, spoljno pojedinačno, Black Team interno uklj. WLAN i OSINT, Red Team interno i ektsterno, uklj. Social Engineering i OSINT)

Touch feature icon

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Customization feature icon

(Pojedinačna skeniranja i procene, implementacija procesa upravljanja ranjivostima u vidu redovnog skeniranja i podrške za procenu)

Ikona funkcije upotrebljivosti

(USB memorijski uređaji, kampanje poštom, informativni događaji i kursevi obuke, unapređenje prodaje, događaj sa hakovanjem uživo)

Be prepared for the future and invest: