Logistički video nadzor

Optimizujte logističku bezbednost na svim lokacijama

Automatizovani nadzor pomoću kamera, za besprekornu logistiku


Želite da optimizujete način na koji koristite nadzor pomoću kamera u logističke svrhe – i da zaštitite sve lokacije i procese? Optimizacijom logističkih procesa korišćenjem video nadzora za unapređivanje kombinacije bezbednosti i nadzora, pažljivo možete da pratite kretanje, robu i sisteme na lokacijama i da zaštitite logistički tok efektivnije nego ikada pre.

Imate potrebu da optimizujete logističke procese? Ako je tako, obavezno odaberite partnera na kojeg možete da se oslonite. 


Moderne komercijalne lokacije, kao što su skladišta, zahtevaju stroge smernice za bezbednost – i optimizovane logističke procese – ako želite da sprečite oštećenje ili gubitak robe, sistema i podataka koji se u njima nalaze. 


Svaka od lokacija vaše kompanije zahteva strogu bezbednost ako želite da sprečite oštećenje imovine, krađu, gubitak ili mogućnost pogrešnog manipulisanja robom. Robusni MOBOTIX sistem kamera za nadzor dizajniran je sa podrškom za IoT (Internet stvari) automatizaciju procesa. Zahvaljujući tome što koristi šifrovanu komunikaciju, MOBOTIX logistički sistem pruža sajber bezbednost, neprikosnoven kapacitet za nadzor i vrhunske funkcije za sigurnost koje ćete vi i vaša kompanija zaista ceniti. 


Sistem je takođe opremljen hemisfernom tehnologijom koja garantuje maksimalno pokrivanje sa minimalnim brojem kamera. Diskretni rad garantuje potpunu zaštitu od oštećenja, kraće i vandalizma – a i ukupni troškovi posedovanja su niži zahvaljujući manjim zahtevima za održavanjem, pa možete da budete sigurni u brzi povraćaj investicije.

LOGISTIKA

LOGISTIKA

Ugrađivanje nadzora u strateški pristup

MOBOTIX kamere za nadzor pružaju asortiman funkcija kao logističke alatke. Kamere imaju podršku za IoT (Internet stvari), pa garantuju inteligentnu automatizaciju procesa, merenje temperature radi boljeg nadzora mašina na lokacijama, upravljanja i kontrole, kao i izbegavanje rizika od ozbiljnog narušavanja poslovanja. Takođe imaju robusnu konstrukciju otpornu na vremenske uslove, za pouzdano i bezbedno korišćenje na otvorenom tokom cele godine i maksimalni nivo pokrivanja pomoću minimalnog broja kamera („hemisferna tehnologija“); proizvode se u Nemačkoj, za visok kvalitet i vrhunsku pouzdanost.

Hardver
hardware icon
MOBOTIX x6 serija

Ako je potrebno da snimate video podatke u visokoj rezoluciji, inovativne MOBOTIX kamere iz serije x6 predstavljaju pametnu investiciju, uz otvaranje širokog opsega novih načina primene i opcija integracije radi odgovaranja na potrebe bilo kojeg klijenta. Hardver pruža zanimljive funkcije i još toga, uključujući decentralizovani koncept, niže ukupne troškove posedovanja i hemisfernu tehnologiju. MOBOTIX kamere iz serije x6 daju vrhunski kvalitet slike, visok kvalitet izrade i sajber bezbednost.

Softver
software icon
Sistem za upravljanje videom (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) je snažni i intutivni sistem za upravljanje videom sa ugrađenim inteligentnim funkcijama. Sistem može intuitivno da se koristi na Windows i Apple računarima – pa nema potrebe za serverom za upravljanje.

Usluge
service icon
Konsultantske usluge

Nadzor prilagođen specifičnim potrebama vaše kompanije. Naše konsultantske usluge uključuju optimizaciju i unapređivanje kompletne video infrastrukture, uključujući ispitivanje i analiziranje lokacije