Perimetar

Zašto polovične mere nikada nisu dovoljne kada je u pitanju zaštita vašeg prostora

Pouzdana zaštita perimetra kojoj možete da verujete


Da li ste sigurni da zaštita prostora odgovara trenutnim potrebama vašeg preduzeća? Ili zastarele metode nadzora pomoću kamera stvaraju potrebu za dodatnom infrastrukturom i troše dragoceno vreme, novac i resurse – bez mogućnosti primene optimizovanog vrhunskog rešenja?

Kada je u pitanju bezbednost vaše kompanije, polovične mere više nisu dovoljne. Ako je sistem za nadzor prostora koji koristite neprecizan, posledice mogu da budu veoma loše, uz gubitak mnogih (ako ne svih) sredstava usled krađe ili provale, vandalizma, požara i drugih neočekivanih, potencijalno katastrofalnih događaja.


Zbog toga nikada ne smete da se zadovoljite drugorazrednim rešenjem – zarad dobrobiti vaše kompanije, potreban vam je sistem zasnovan na bezbednosnim kamerama, ogradama i senzorima, namenski osmišljen tako da štiti spoljni obod prostora oko vaše zgrade ili objekta i integrisan u širi, sveobuhvatniji bezbednosni koncept.MOBOTIX nudi sve ovo i još toga. Ovaj pouzdani, efikasni sistem za nadzor perimetra predstavlja inteligentno IP video rešenje koje je samostalno i lako za korišćenje, uz pouzdano funkcionisanje u svim vremenskim uslovima. Sistem uspešno detektuje sve potencijalne pretnje, razlikuje lopova koji provaljuje i životinju koja samo prolazi noću i pruža savršen kvalitet slike, čak i nakon zalaska sunca.MOBOTIX rešenja za nadzor perimetra pružaju širok opseg pogodnosti. Sistem garantuje da nema opasnosti od lažnih alarma usled nepovoljnih vremenskih uslova, dok ih robusna konstrukcija čini savršenim za upotrebu na otvorenom. Rešenja koriste oštru, jasnu sliku i proizvode se u Nemačkoj – za garantovano visok kvalitet i tehničku pouzdanost.

Perimetar

Perimetar

Sve iz jednog izvora

MOBOTIX bezbednosni sistem ne zahteva dodatnu infrastrukturu. Ako investirate u MOBOTIX komercijalni nadzor pomoću kamera, nema potrebe da brinete o odvojenim sistemima za podršku, softveru niti o centralnom serveru. 


Ne samo da će vam MOBOTIX uštedeti vreme i energiju koje biste inače potrošili na potragu za odgovarajućim elementima; nego predstavlja isplativ, finansijski transparentan izbor koji je mnogo pouzdaniji od sistema sa više elemenata. Svi procesi, kao što su upravljanje događajima i alarmima, snimanje i obrada slike, obavljaju se lokalno, unutar bezbednosne kamere.

Hardver
hardware icon
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnoštvo različitih načina, a poznate su širom sveta po izvanrednoj pouzdanosti. Pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i najviši stepen preciznosti. Jedna kamera može diskretno da nadzire celu oblast, bez mrtvih uglova.

Softver
software icon
MOBOTIX sistem za upravljanje videom – sve iz jednog izvora

Ugrađeni Video Management System (VMS) je intuitivno i fleksibilno MOBOTIX softversko rešenje za upravljanje videom, analiziranje videa i kontrolu uređaja. VMS ne zahteva server za upravljanje, a sve što vam potrebno je ugrađeno, pa ne morate da brinete o instaliranju novih rešenja.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni sistem

Pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti savršen, sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja. Započinjemo detaljnim konsultacijama, uključujući pregled i analizu lokacije, identifikujemo prilagođeno rešenje usklađeno sa specifičnim potrebama vaše kompanije, uz optimizovanje i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajuće upravljanje projektom zatim uključuje profesionalnu instalaciju, praćenu uslugama daljinskog praćenja radi kontrole IT infrastrukture i mrežnog statusa, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za video bezbednost.

MOBOTIX proizvodi inteligentne, pouzdane IP video sisteme visokog kvaliteta od 2000. Bezbednosne kamere ove kompanije savršeno su prilagođene potrebama modernog poslovanja. Uređaji napravljeni za rad na otvorenom podvrgavaju se testovima opterećenja na temperature između -30°C i +60°C, pa možete da budete sigurni da su vam objekti uvek bezbedni, bez obzira na vremenske prilike. MOBOTIX bezbednosne kamere ne zahtevaju hlađenje niti grejanje i ne sadrže pokretne delove, što ih čini potpuno samostalnim i bez održavanja. A zbog toga što MOBOTIX sistemi za nadzor pomoću kamera čuvaju sve potrebne podatke, mogu sami da upravljaju rezolucijom i automatski aktiviraju alarme, nema potrebe za dodatnim serverima niti računarima. 


Takođe možete da budete sigurni da će naše kamere pokriti celu željenu oblast i da garantuju oštru sliku visokog kvaliteta bez obzira na vremenske uslove. Zahvaljujući tome što koriste noćne senzore od 6 MP i tehnologiju termalnog snimanja, MOBOTIX kamere registruju mnogo više od ljudskog oka, pa lako detektuju objekte u pokretu u nezgodnim uslovima i na velikim razdaljinama. 


MOBOTIX vrhunska tehnologija takođe znači da više ne morate da odaberete skupo i složeno rešenje da biste dobili najbolje na tržištu. MOBOTIX pokriva velike oblasti malim brojem kamera, koje ne zahtevaju redovno održavanje, mogu da rade non-stop bez obzira na vremenske uslove, automatizuju neke radnje (kao što je aktiviranje alarma ili otvaranje kapije ovlašćenim vozilima), a napajaju se standardnim PoE, pa ne zahtevaju više od 4–5 W. Stoga, nemojte da se zadovoljite polovičnim merama da biste bili potpuno sigurni da trenutna zaštita perimetra ispunjava sve vaše potrebe. 

   

   

Ikona funkcije održivosti

Energetska efikasnost

Mobility feature icon

Bez potrebe za dodatnom infrastrukturom

Ikona funkcije produktivnosti

Praktično bez održavanja

Ikona funkcije tehnologije

Pouzdanost u svim vremenskim uslovima

Ikona funkcije kvaliteta

Samostalni sistem

Touch feature icon

Automatsko aktiviranje alarma

Perimetrična sigurnost sledeće generacije sa pouzdanim upravljanjem alarma

ntegrisano rešenje MOBOTIKS Thermal and Video tehnologije značajno smanjuje lažne alarme i definisaće budućnost zaštite perimetra.

Preuzmite Brošuru

Video nadzor na usluzi

Video nadzor može obavljati širok spektar različitih funkcija u savremenim organizacijama, a odabirom pouzdanog hardvera osiguravate da je to ulaganje u budućnost. Ako mislite da bi vaša kompanija ili organizacija mogli imati koristi od instaliranja rešenja za video nadzor, kliknite ovde za dodatne detalje: