Daljinsko praćenje i upravljanje

Usredsredite se na važne zadatke, a nama prepustite brigu za IT

Praćenje i upravljanje bez muke.


Kompanije, naročito male i srednje, često imaju problema sa upravljanjem kompletnim IT okruženjem zbog toga što to zauzima previše resursa. Ako se obavlja kako treba, takođe može da bude skupo. Odgovaranje na regulatorne i bezbednosne zahteve traži stručno tehničko znanje i namensko odeljenje. Kako se vaše poslovanje razvija, upravljanje svim serverima, bazama podataka, mrežnim tehnologijama i radnim stanicama može da postane prepreka, naročito kada se uzme u obzir složenost korporativnog okruženja.

Obično, daljinsko praćenje i upravljanje ne predstavlja jedini problem; on leži u vremenu, veštinama i znanju koji su potrebni za efektivno upravljanje korporativnim okruženjem.


Zašto su praćenje i upravljanje važni?

Vaše preduzeće zavisi od servera, radnih stanica, mreže i uređaja koji uvek besprekorno funkcionišu. Ako bilo koji od tih sistema otkaže, potencijalni finansijski rizici mogu da budu drastični – a to je pre nego što se gubitak podataka uopšte uzme u obzir. Za stalno praćenje okruženja i strateško raspoređivanje tehnoloških sredstava potrebno je vreme (vreme koje verovatno nemate). Ali Konica Minolta ga ima.


Kako Konica Minolta može da vam pomogne da oslobodite dragoceno vreme za osnovne poslovne zadatke?


Da li ste uzeli u obzir eksternalizovanje praćenje i upravljanje serverima i mrežnom infrastrukturom spoljnom dobavljaču usluga?

Naši stručnjaci  u kompaniji Konica Minolta mogu da brinu o ključnim aspektima poslovne infrastrukture i da značajno unaprede učinak vaše kompanije. Naši timovi iskusnih i veštih IT profesionalaca primenjuju „agent za daljinsko praćenje“, koji omogućava proaktivno identifikovanje potencijalnih problema – kao i njihovo rešavanje.


Možemo da vam pomognemo da uštedite vreme i usredsredite se na osnovne poslovne aktivnosti, dok se mi brinemo za vaše kritične poslovne sisteme.

Daljinsko praćenje i upravljanje

Daljinsko praćenje i upravljanje

Pogodnosti za vas

Naše usluge daljinskog praćenja i upravljanja omogućavaju centralizovano praćenje i upravljanje kompletnim vašim sistemom, uključujući serverski hardver, uređaje za skladištenje, Konica Minolta aplikacije, operativne sisteme i povezanu mrežnu infrastrukturu. Usluga je osmišljena tako da se garantuje da će sva infrastruktura koju primenite ostati operativna i potpuno spremna da podrži operativne zahteve vašeg preduzeća. Više ne morate da brinete o instaliranju ažuriranja u celom radnom okruženju, sve to obavlja Konica Minolta. Kao primer, sve komponente koje obuhvata Workplace Hub neprestano se prate – sveobuhvatna podrška za vaše poslovanje. 


Proaktivnim identifikovanjem potencijalnih problema pre nego što se dogode, Konica Minolta doprinosi povećavanju pouzdanosti vašeg poslovanja. Složeni, kritični ili dugotrajni zadaci postaju stvar prošlosti, pa možete u potpunosti da se usredsredite na razvoj poslovanja. Postignite optimalnu produktivnost i skratite vreme neoperativnosti sistema – uz Konica Minolta RMM. 

Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Ostvarite veću pouzdanost i dostupnost, kao i niže troškove

Usluga daljinskog upravljanja (RMS) osmišljena je tako da vam pomogne sa sve većom potrebom za upravljanjem IT infrastrukturom koja je potrebna za efektivno poslovanje. 


Kao i kod usluge daljinskog praćenja, agent za daljinsko praćenje koji pruža podršku za RMS prikuplja samo neophodne podatke, kao što su informacije u vezi sa vašim sistemima i učinkom. 


Održavamo stroge administrativne, fizičke i tehničke mere zaštite sa ciljem održavanja bezbednosti i poverljivosti, a naši centri podataka imaju najviše nivoe sertifikacije za bezbednost u skladu sa Sarbanes-Oxley – nezavisna provera je dala SAS70 Type II. 


Informacijama koje se prikupljaju na ovaj način pristupa se pomoću kontrolne table, pa možemo da ispunjavamo obaveze u vezi sa uslugama i poštujemo posvećenost tehničkoj podršci.

   

   

Ikona funkcije tehnologije

Usluge za rezervne kopije i zaštitu od virusa

Mobility feature icon

Sveobuhvatan pregled provera, za identifikovane probleme i Konica Minolta intervencije

Ikona funkcije produktivnosti

Usluge upravljanja

Touch feature icon

Opciono rešavanje problema pomoću Konica Minolta zajednice za IT podršku

Touch feature icon

Usluge periodičnog praćenja servera i aplikacija

Ikona funkcije produktivnosti

Predvidljivi učinak usluga i periodična vidljivost učinka

Ikona funkcije kvaliteta

Proaktivno praćenje infrastrukture doprinosi identifikovanju i rešavanju potencijalnih problema pre nego što prerastu u prave probleme

Ikona funkcije brzine

Praćenje servera i aplikacija u realnom vremenu

Customization feature icon

Usluge provere pravilnog funkcionisanja servera

Ikona funkcije brzine

Podrška za interne resurse omogućava vam da uštedite vreme i usredsredite se na osnovne poslovne aktivnosti

Konica Minolta’s remote monitoring and reporting solutions are configured to match your specific business needs. This means you can safely deploy critical mission solutions, and enjoy the peace of mind that comes from knowing Konica Minolta is managing your infrastructure right down to application level. Contact us today to find out more about our remote monitoring and management solutions!