Sistemi za nadzor za maloprodajne objekte

Prepustite našoj tehnologiji da se brine o vašim bezbednosnim problemima – i da vam pokaže budućnost

Bez neplaniranih problema u vezi sa bezbednošću, prodajnom strategijom ili marketingom – uz nadzor pomoću kamera u maloprodaji


Sveobuhvatni sistem za nadzor koji će transformisati način na koji radite

Konica Minolta video usluge mogu značajno da unaprede marketing, povećaju prodaju i da vašu prodavnicu učine boljim i bezbednijim mestom. Da li vas problemi sa bezbednošću ometaju da se usredsredite na razvoj kompanije? Da li ste zainteresovani za korišćenje IP kamera za nadgledanje kako biste infrastrukturu učinili bezbednijom? 


Ako nemate poverenja u trenutnu konfiguraciju za nadgledanje ili želite da investirate u superiorno rešenje, Konica Minolta može da vam pomogne da uživate u bezbednosti i bezbrižnosti kada svako veče zatvorite prodavnicu. Originalna hemisferna tehnologija IP kamera od 360° omogućava pokrivanje kompletnog prostora, dok hemisferna obrada pruža unapređeni kvalitet videa i rezoluciju, što garantuje da možete da primetite (često veoma važne) dodatne detalje. 


Međutim, moderna IP kamera ne pomaže vam samo u sprečavanju krađe i pružanju dokaza o sumnjivom ponašanju – takođe može da se koristi kao način za generisanje izuzetno vrednih podataka za unapređivanje dizajna prodavnice i usklađivanje sa željama kupaca. 


Vi i kupci ćete ceniti diskretni dizajn sistema za video nadzor, a kamera će vam pružiti ogromnu količinu dragocenih informacija o stvarnim i potencijalnim navikama kupaca kako biste prodajnu strategiju mogli da prilagodite njihovim željama – i da postavljate standarde na polju maloprodaje, kao i bezbednosti.

MALOPRODAJA

MALOPRODAJA

Usredsredite se na ono što je zaista važno za kompaniju – bezbednost i prodaju

Prepustite našoj tehnologiji da se brine o vašim bezbednosnim problemima! Pouzdana i efektivna MOBOTIX bezbednosna infrastruktura snima sve što vam je potrebno, bez mrtvih uglova.


Hemisferna tehnologija IP kamera od 360° omogućava generisanje vrednih podatke koje možete da koristite ne samo za sprečavanju krađe i pružanje dokaza o sumnjivom ponašanju, već i za unapređivanje dizajna prodavnice i usklađivanje sa željama kupaca. Kamera pruža i dodatne informacije o navikama osoba koje posećuju prodavnicu, pa možete da prilagodite prodajnu strategiju.


Kada se koristi u maloprodajnom sektoru, MOBOTIX rešenje sa kamerama za nadgledanje pruža mnoštvo uzbudljivih prednosti. Sistemi integrišu poslovne informacije sa video bezbednošću, pa dobijate moderno IP video rešenje koje služi kao mera za sprečavanje krađe i kao video dokaz, uvek uz jasnu i oštru sliku. MOBOTIX rešenja sa kamerama za nadzor diskretno su dizajnirana i pružaju maksimalno pokrivanje pomoću minimalnog broja kamera (uz korišćenje „hemisferne tehnologije“). Uz sajber bezbednost zahvaljujući enrkiptovanoj komunikaciji, rešenja takođe predstavljaju savršenu alatku za poslovne informacije, pa vam pokazuju kako da maksimalno iskoristite najefektivnije prodajne aktivnosti, što će pozitivno uticati na profit u prodavnicama. Ugrađena video analitika (toplotna mapa/brojanje objekata/detekcija ponašanja) koristi se u okviru rešenja za pružanje poslovnih informacija.

Hardver
hardware icon
Mnogo više od standardnog rešenja

MOBOTIX kamere mogu da se koriste na mnogoo različitih načina u modernoj organizaciji, a poznate su po izvanrednoj pouzdanosti. Kamere pružaju vrhunsku energetsku efikasnost i neverovatnu preciznost: jedna kamera može diskretno da pokriva ogromnu oblast, bez mrtvih uglova.

Softver
software icon
Sve iz jednog izvora

Intuitivna i fleksibilna softverska rešenja koja su dostupna uz nadzor pomoću MOBOTIX kamera predstavljaju vrhunac tehnologije namenjen maloprodajnom sektoru. MOBOTIX softversko rešenje garantuje da ćete moći da iskoristite prednosti upravljanja videom, analiziranja videa i kontrole uređaja, a Video Management System (VMS) uklanja potrebu za serverom za upravljanje. Zahvaljujući tome što naše rešenje koristi ugrađenu video analitiku (brojanje objekata/toplotna mapa/detekcija ponašanja), sve video informacije se analiziraju u realnom vremenu i lokalno u kameri, čime se garantuje da nema nepotrebnog saobraćaja na mreži.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni sistem

Uz naš paket usluga, pružamo vam podršku u svim fazama procesa, pa garantujemo da ćete dobiti sveobuhvatan koncept bezbednosnih rešenja prilagođen vašoj organizaciji. Započinjemo detaljnim konsultacijama – uključujući pregled i analizu lokacije – pa se posvećujemo specifičnim potrebama vaše kompanije, što obuhvata optimizovanje i unapređivanje kompletne video infrastrukture. Odgovarajuće rešenje za upravljanje projektom uključuje profesionalnu instalaciju, praćenu uslugama daljinskog praćenja radi kontrole IT infrastrukture i mrežnog statusa, kao i održavanje radi garantovanja nesmetanog rada sistema za video bezbednost.

Mnogo više od običnog nadzora

Rešenje kompanije Konica Minolta pruža mnogo više – mnogo mnogo više – od obične kamere za nadzor. Rešenje ne samo da snima sve što se dešava u prodavnici – MOBOTIX sistem visokog kvaliteta i vidljivost od 360° takođe daju izuzetno oštar HD video koji pokriva ceo prostor. Pruža asortiman novih funkcija koje mogu da se prilagode u skladu sa vašim poslovnim potrebama. Nadzor pomoću kamera u maloprodaji pomaže vam da analizirate način na koji se kupci ponašaju dok su u prodavnici evidentiranjem broja posetilaca i praćenjem njihovog kretanja i aktivnosti. 


Da li se ponekad zapitate u kojem redu kupci najčešće borave? Gde provode najviše vremena? MOBOTIX rešenje za maloprodaju omogućava vam da proučavate njihovo ponašanje pri kupovini, pa možete da donosite odluke zasnovane na činjenicama i da eksponencijalno povećate prodaju. Prozirne toplotne mape pomažu vam da za tren analizirate trendove kupovine. Redovno praćenje tih šablona takođe vas stavlja u položaj da donosite promišljenije odluke u vezi sa zaposlenima, pa možete da angažujete dodatno osoblje tokom perioda velikog prometa – održavate klijente srećnim, povećavate prodaju i štedite novac. Jasno je da je u pitanju „win-win“ situacija. 


Konica Minolta video usluge takođe vam pomažu da unapredite marketing. Donošenjem odluka na osnovu video podataka koje je generisao sistem, marketinški tim može lično da se uveri u efektivnost vizuelnih oglasa. Lako mogu da optimizuju marketinške kampanje analiziranjem faktora koji utiču na povećanje prometa u prodavnici, kao što su doba dana, vremenske prilike ili dan u nedelji, pa da poruke prilagođavaju u skladu sa tim. 


Konica Minolta može značajno da unapredi vaš marketing, poveća prodaju i da vašu prodavnicu uopšteno učini boljim i bezbednijim mestom. 

   

   

Mobility feature icon

Vidljivost od 360°

Ikona funkcije upotrebljivosti

Analiziranje ponašanja klijenata

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Bolje planiranje u vezi sa zaposlenima

Ikona funkcije tehnologije

Video visokog kvaliteta

Customization feature icon

Optimizovanje marketinga

Ikona funkcije produktivnosti

Brojanje posetilaca

Video bezbednost sa integrisanom poslovnom inteligencijom za maloprodaje

Funkcije integrisanog prodajnog mesta (POS), u kombinaciji sa grafičkim prikazom i analizom podataka pružaju sigurnost i poslovnu inteligenciju sa dodatom vrednošću.

Preuzmite Brošuru

Ovo fleksibilno i sveobuhvatno bezbednosno rešenje promeniće vaš rad. Video nadzor i analiza sistema nude razne pogodnosti za prodavnice, prodavnice automobila i druga maloprodajna mesta. Ako želite da budete jedan od tih prodavaca i saznate više o ovim funkcijama, kontaktirajte nas, a jedan od naših stručnjaka će vam se javiti.