Budućnost izdavanja knjiga

Nova tehnologija na zahtev pruža asortiman novih opcija za izdavanje knjiga koje će vaši klijenti obožavati

Kreirajte nove prihode pomoću štampanja na zahtev


Neprikosnoveni asortiman AccurioPress hardvera kompanije Konica Minolta omogućava vam da uđete na tržište samostalnog izdavaštva koje vam je prethodno bilo neisplativo – odnosno uopšte nije ni postojalo.

Izdavanje knjiga je nekada predstavljalo složen posao. Međutim, kao što znamo, vremena i tehnologije se menjaju. Iako je izdavaštvo bilo u domenu ofsetne štampe, izdavaštvo na zahtev sada je sektor sa brzim rastom, što autorima na početku karijere širom sveta omogućava da prave knjige, kalendare, časopise i foto-albume na zahtev, čak i sa izuzetno malim brojem primeraka.


Kao takvo, preraslo je u potencijalno ogromnu poslovnu priliku za digitalne štamparije. Fleksibilne štamparije mogu da imaju koristi od ovog trenda pravljenjem asortimana povezanih dokumenata, uključujući knjige, kalendare, časopise i foto-albume. InfoTrends očekuje da će tržište štampanja knjiga porasti za 16,7% tokom sedmogodišnjeg perioda za koji daju prognozu, što znači da će obim štampanja za izdavanje knjiga narasti na skoro 54 milijarde stranica do 2016. Drugim rečima, izdavanje knjiga na zahtev je novo poslovno polje koje svakako vredi razmotriti.


Izdavaštvo na zahtev omogućava autorima da samostalno izdaju knjige, pa čak i da ih prvo prodaju, pa štampaju. Velika prednost izdavaštva na zahtev je to što čini mogućim i isplativim zadatke izuzetno malog obima, pa čak i one sa samo jednom kopijom – uz skraćivanje puta koji knjiga prelazi do plasiranja na tržište. Izdavaštvo na zahtev može da se pokaže kao isplativ izvor novih prihoda za vaše preduzeće.


Ali kako da maksimalno iskoristite sve pogodnosti koje ovo tržište nudi? Neprikosnoveni AccurioPress asortiman hardvera za štampanje kompanije Konica Minolta, koji obuhvata AccurioPress i bizhub Press proizvode, pruža širok opseg pogodnosti koje će vam pomoći da uradite baš to. AccurioPress sistemi su savršeni za proširivanje okruženja za digitalnu štampu, uz profesionalnu modularnu završnu obradu, izvanrednu postojanost boja i registracije, u kombinaciji sa odličnim kvalitetom štampe. AccurioPress sistemi pružaju priliku štamparijama da pokrivaju širi opseg osnovnih usluga i načina primene digitalne štampe, uključujući štampane proizvode u boji, kao što su vizitkarte, flajeri, brošure, baneri, štampanje na kovertama i mnogi drugi.

Izdavanje knjiga

Izdavanje knjiga

Budućnost izdavaštva

Kažu da svi u sebi imamo bar po jednu knjigu – a to su potencijalno veoma dobre vesti za vas kao štampariju. Izdavaštvo na zahtev je još jedan sektor sa velikim rastom koji je kreiran tokom protekle dve decenije ni od čega pomoću nove tehnologije. Klijenti će od vas očekivati da ponudite izdavaštvo na zahtev zato što omogućava samostalno izdavaštvo u serijama malog obima i čini ga isplativim, skraćuje vreme potrebno za plasiranje knjige na tržište, smanjuje troškove izdavanja i uklanja troškove skladištenja odštampanih knjiga.

Hardver
hardware icon
AccurioPress i bizhub PRESS

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Zašto je na zahtev toliko traženo (uz sve veći rast)

Izdavaštvo na zahtev pruža širok opseg prednosti. Proširivanjem mogućnosti štampanja knjiga, kalendara, časopisa, foto-albuma i drugih materijala, stvara potencijalno širok novi izvor prihoda, uz istovremeno intenzivno korišćenje postojećih mogućnosti štampe, kao što su funkcije linijske završne obrade. 


Ako želite da povećate zaradu od prodaje, proširite portfolio i uspostavite prisustvo na novom tržištu sa brzim rastom, potrebno je da pređete na izdavaštvo na zahtev i da instalirate prilagođeni hardver iz serije AccurioPress. 


Izdavaštvo na zahtev pruža sledeće pogodnosti:

   

   

Ikona funkcije upotrebljivosti

Brzo učenje

Ikona funkcije kvaliteta

Omogućava autorima da samostalno izdaju

Copy feature icon

Proširuje asortiman štampanih proizvoda i usluga štampe

Ikona funkcije završne obrade

Kreira gotove štampane proizvode, uključujući povezivanje i savijanje knjiga, be potrebe za dodatnim ručnim koracima

Scan feature icon

Omogućava vam da ponudite kalendare, knjige i druge medije

Customization feature icon

Čini isplativim zadatke štampanja knjiga malog obima

Ikona funkcije štampanja

Maksimalno smanjuje troškove pripreme za štampu

Ikona funkcije završne obrade

Maksimalno smanjuje troškove pripreme za štampu

Ikona funkcije produktivnosti

Uvodi izuzetno efikasni proizvodni proces

Ikona funkcije brzine

Štedi materijal, vreme i novac

oblikovanje štampanog materijala.

Prokom je Konica Minolta Korisnička Zajednica gde možete pronaći istraživanje tržišta, informacije i praktične alate, koji će Vam pomoći da postanete bolje informisaniji, produktivniji i na kraju profitabilniji. Mi u Prokomu smatramo da se ne radi samo o onome što ste napravili, već o tome šta omogućavate

Pridružite se Prokomu

Konica Minolta’s poslovni razvojni program


DIGITAL1234 Vam predstavlja četiri jednostavna koraka za više poslova. Konica Minolta program razvoja biznisa je dizajniran da omogući dobavljačima usluga štampanja da napreduju u svom poslovanju. Potreban je opportunity-based pristup, koji klijentima pokazuje u četiri praktična koraka kako da identifikuju, procene, opravdaju i implementiraju nove poslovne mogućnosti. Sve što treba da uradite je da se registrujete jednom da biste dobili sve ove vredne informacije - bez ikakvih obaveza ili troškova.
 

Četiri koraka za izgradnju vašeg poslovanja!

Mislite li da je objavljivanje na zahtev možda pravi smer za Vašu kompaniju? Da razgovarate o tome kako bi naša AccurioPress hardverska rešenja mogla zadovoljiti Vaše potrebe, obratite se jednom od naših stručnjaka.