Pretvaranje inkdžet tehnologije u realnost

Tražili ste inovacije na polju štampe. Mi pretvaramo inkdžet tehnologije u realnost.

Inovacije koje će zauvek promeniti štampu


Neprestano unošenje inovacija i razmišljanje o tome kako da klijentima ponudite dodatu vrednost od ključne je važnosti ako želite da ostanete u prednosti nad konkurencijom. Kako tržište štampe i komunikacije nastavlja da se menja, od ključne je važnosti da razumete kako će to uticati na vaš predlog troškova.

Tehnologija štampanja prošla je kroz velike promene tokom proteklih 20 godina. Bilo je potrebno da se tržišta štampe prilagode. To takođe znači da su se zahtevi klijenata promenili.


change print market inkjet


Proširite asortiman štamparskih proizvoda. Izdvojite se od konkurencije.


Inkdžet tehnologija omogućava beskontaktno štampanje, što je čini savršenom za štampanje na svim vrstama medija.

Evo kako da unapredite poslovne operacije u četiri koraka pomoću inkdžet štampanja


  • Identifikujte poslovne prilike
  • Procenite poslovne potrebe
  • Opravdajte predlog troškova
  • Implementirajte uspešna inkdžet rešenja

Preuzmite whitepapers potpuno besplatno!

Osetite to sami!

AccurioJet KM-1 vam daje fleksibilnost za štampanje na gotovo bilo kojoj podlozi - od teškog teksturnog materijala, preklopne kutije, pa sve do da nikada ne rastrgate listu aplikacija i tržišni potencijal.

Poručite komplet uzoraka

Inkdžet

Inkdžet

Pretvaramo inkdžet tehnologije u realnost

Korišćenjem inkdžet štampe možete da proširite asortiman štamparskih proizvoda i da se izdvojite u odnosu na konkurenciju. Inkdžet tehnologija kompanije Konica Minolta omogućava beskontaktno štampanje, što je čini savršenom za štampanje na svim vrstama medija.


Inkdžet štampanje i automatizovani radni procesi omogućavaju vam da povećate profitabilnost i smanjite troškove u fazi pripreme za štampu. Dodatno povećajte fleksibilnost korišćenjem digitalne UV inkdžet štampe, koja ima široku podršku za medije, pa omogućava štampanje na tankim supstratima, medijima sa teksturom i teškim kartonskim medijima.

Hardver
hardware icon
Tehnologija u srcu proizvodnje

AccurioJet KM-1 pruža vam fleksibilnost štampanja na skoro bilo kojem supstratu – od teškog papira sa teksturom, preko savijajućeg kartona, do medija koji se ne cepaju, pa možete da proširite ponudu i tržišni potencijal.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Izaberite B2+ inkdžet kompanije Konica Minolta

Povećajte profitabilnost i proširite poslovanje: Smanjite troškove pripreme za štampu i učinite isplativijim skupi potrošni materijal za kratkotrajne zadatke. 


Povećajte fleksibilnost: Digitalni UV inkdžet ima široku podršku za medije, pa omogućava štampanje na tankim supstratima, medijima sa teksturom i teškim kartonskim medijima. 


Budite produktivniji: Prebacujte zadatke na završnu obradu bez čekanja da se mastilo osuši – brže transportujte i fakturišite. 


Digitalni ofsetni kvalitet: Fine inkdžet kapljice daju superiorne slike sa oštrim tekstom i linijama, bez uticaja na fotografije i grafiku. 


Tehnologija u srcu proizvodnje: AccurioJet KM-1 je prva na svetu UV ofsetna dvostrana štamparska presa koja koristi ofsetnu hvatalicu pri manipulisanju medijima radi izuzetno precizne registracije.

   

   

Ikona funkcije štampanja

Dimenzije: 5400 (Š) x 3000 (D) x 2400 (V) mm

Ikona funkcije kvaliteta

Tehnologija uklapanja boja visoke preciznosti

Ikona funkcije štampanja

Kontrola kvaliteta slike

Ikona funkcije tehnologije

Težina mašine: približno 9000 kg

Ikona funkcije produktivnosti

Značajno skraćenje vremena pripreme

Ikona funkcije završne obrade

Broj boja: 4

Ikona funkcije brzine

Brzine štampe: 3000 listova na sat (jednostrano) / 1500 listova na sat (dvostrano)

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Rezolucija: 1200 x 1200 tpi

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Veličina lista: do 585 x 750 mm

Ikona funkcije manipulisanja medijima

Debljina lista: 0,06 – 0,6 mm (jednostrano) / 0,06 – 0,45 mm (dvostrano)

Ikona funkcije kvaliteta

Postojan kvalitet štampe

Ikona funkcije štampanja

Tip: UV inkdžet B2+ presa sa korišćenjem medija iz tabaka i ulepšavanjem

Customization feature icon

Promenljivo štampanje

Ikona funkcije završne obrade

Široka gama boja

Ikona funkcije kvaliteta

Mastilo: UV mastilo

oblikovanje štampanog materijala.

Prokom je Konica Minolta Korisnička Zajednica gde možete pronaći istraživanje tržišta, informacije i praktične alate, koji će Vam pomoći da postanete bolje informisaniji, produktivniji i na kraju profitabilniji. Mi u Prokomu smatramo da se ne radi samo o onome što ste napravili, već o tome šta omogućavate

Pridružite se Prokomu

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Modifikujte svoje štampane proizvode i izdvojite se od konkurencije našom inovativnom inkjet tehnologijom, pružajući Vam fleksibilnost za štampanje na gotovo bilo kojoj podlozi.