Izdavaštvo sa promenljivim podacima

Usredsredite se na interesovanja klijenata – pojedinačno

Unapredite poslovanje i osigurajte lojalnost klijenata


Kao štamparija, neprestano morate da unapređujete poslovanje i da osiguravate lojalnost klijenata. U vreme kada su usluge štampanja lako dostupne i veoma slične po kvalitetu, kako da se istaknete na tržištu štampanja? Kako da zadržite klijente?

Šta je izdavaštvo sa promenljivim podacima?

Izdavaštvo/štampanje sa promenljivim podacima ili VDP predstavlja izuzetno dragoceno rešenje za komercijalne štamparije i grafičke kompanije koje se oslanjaju na profesionalni izgled gotovih proizvoda i pogodnosti u vidu generisanja profita koje mogu da unesu u njihovo poslovanje.


Brzo planirajte i realizujte zadatke štampe

Podaci klijenata mogu lako da se integrišu u dizajn dokumenata, bez potrebe za pisanjem skripti ili programiranjem. Ogroman asortiman podataka, uključujući tekst, grafikone, boje, uz standardizovane barkodove i personalizovane slike, može brzo i lako da se integriše u cirkularnu poštu ili drugi zadatak štampe velikog obima.


VDP rešenja kompanije Konica Minolta takođe personalizuju marketinške dokumente pomoću pametnih šablona i vodiča za kreiranje flajera, kartica za direktnu poštu, sertifikata i nagrada, uz postupna uputstva za menjanje šablona pomoću informacija u Excel bazi podataka.


Intuitivna rešenja koja će vam uštedeti vreme i novac

Pomoću najnovije tehnologije, VDP rešenja kompanije Konica Minolta mogu inteligentno da čitaju podatke i da automatski određuju da li marketinški materijali mogu da se šalju e-poštom, umesto običnom poštom, čime se štedi vreme i novac. Ako želite da ćaskate o tome kako naša objedinjena rešenja za izdavaštvo sa promenljivim podacima mogu da odgovore na specijalne VDP potrebe vaše kompanije, kliknite na Obratite nam se i neki od naših stručnjaka će kontaktirati sa vama.

Izdavaštvo sa promenljivim podacima

Izdavaštvo sa promenljivim podacima

Personalizovana komunikacija putem izdavaštva sa promenljivim podacima

Prekomerna količina informacija u današnje vreme učinila je komunikaciju pomoću štampanog materijala još važnijom. Pismo ili marketinška poruka prilagođena potrebama primaoca nosi mnogo veću verovatnoću da će biti pročitana i shvaćena. To čini poruke štamparija efektivnijim, povećava brzinu odziva i jača veze sa klijentima.


Vaši klijenti imaju sledeće pogodnosti od usluga izdavaštva sa promenljivim podacima:


  • Efektivnije poruke putem personalizovanog marketinga
  • Povećana brzina odziva
  • Jače veze sa klijentima
  • Efektivni multimedijalni marketing
  • Dodavanje vrednosti digitalnoj stranici


Istovremeno, vaša kompanija će profitirati od izdavaštva sa promenljivim podacima zahvaljujući:


  • Širem portfoliju usluga
  • Većem profitu
  • Povećanju ponavljajućih prihoda
  • Generisanju većeg profita nego sa statičnim sadržajem
Hardver
hardware icon
Konica Minolta hardver za štampanje

Želite vrhunske performanse digitalne proizvodne štampe? Upravo ste ih pronašli. Hardver za proizvodno štampanje i kancelarijski hardver kompanije Konica Minolta predstavljaju reference u industriji, uz uređaje koji pružaju revolucionarni kvalitet slika u boji, izuzetno brzo crno-belo štampanje, opcije linijske završne obrade profesionalnog kvaliteta koje odgovaraju složenim specifikacijama vaših zadataka i još toga. Bez obzira na širinu oblasti specijalizacije vaše kompanije, naš hardver za štampanje omogućava vam da izgradite infrastrukturu za štampu, upravljate digitalnim sadržajem, instalirate vrhunske merne instrumente i da istražujete druga rešenja dizajnirana kako biste iz korena promenili radni proces.

Softver
software icon
Konica Minolta softverski proizvodi

Istražite bezbrojne načine na koje softverski proizvodi kompanije Konica Minolta mogu da unaprede vaše operacije. Konica Minolta rešava probleme vaše kompanije, prilagođava se različitim stilovima rada i nudi softverska rešenja koja odgovaraju na potrebe vaše branše. Stalnim davanjem prioriteta vašim potrebama, Konica Minolta odgovara na softverske zahteve čak i najzahtevnijih globalnih organizacija. Korišćenje ovog sistema omogućava vam da kontrolišete troškove za svaki odštampani i kopirani otisak, da kreirate napredne bezbednosne mere kako biste bili sigurni da osetljivi dokumenti neće doći do neovlašćenih osoba i još toga.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

oblikovanje štampanog materijala.

Prokom je Konica Minolta Korisnička Zajednica gde možete pronaći istraživanje tržišta, informacije i praktične alate, koji će Vam pomoći da postanete bolje informisaniji, produktivniji i na kraju profitabilniji. Mi u Prokomu smatramo da se ne radi samo o onome što ste napravili, već o tome šta omogućavate

Pridružite se Prokomu

Četiri koraka za više posla

DIGITAL1234 Vam predstavlja četiri jednostavna koraka za više poslova. Konica Minolta program razvoja biznisa je dizajniran da omogući dobavljačima usluga štampanja da napreduju u svom poslovanju.

Potreban je pristup zasnovan na prilikama, koji klijentima pokazuje u četiri praktična koraka kako da identifikuju, procene, opravdaju i implementiraju nove poslovne mogućnosti. Sve što treba da uradite je da se registrujete jednom da biste dobili sve ove vredne informacije - bez ikakvih obaveza ili troškova.

Četiri koraka za izgradnju vašeg poslovanja:

Omogućavanje poslovanja putem  variable data publishing-a

Kako možete profitirati od personalizovanog marketinga
 

Današnje prekomerno informisanje učinilo je personalizovanu komunikaciju još važnijom. Pismo ili marketinška poruka prilagođena potrebama primaoca ima mnogo veće šanse da bude pročitana. To čini poruke efikasnijim, povećava stope odgovora i jača odnose s klijentima.

Variable data publishing (VDP) je tehnologija koja omogućava personalizovani marketing - i ekonomski izvodljiv. Kreiranjem personalizovanih dokumenata u jednom štampanom izdanju, VDP dodaje značajnu vrednost digitalno štampanoj stranici. Širenjem svog portfolia tako da uključite ovu uslugu, možete pružiti širok spektar korisnika visoko efikasnim ulazom u svet personalizovanih komunikacija. Za Vas, VDP je sredstvo za generisanje više biznisa sa višim profitnim maržama.

Mislite li da bi publikovanje varijabilnih podataka moglo biti ispravno za vašu kompaniju?

Da biste razgovarali o tome kako bi naša softverska i hardverska rešenja mogla zadovoljiti vaše VDP potrebe, kliknite na Kontaktirajte nas, a jedan od naših stručnjaka će Vas kontaktirati!