Budućnost štampanja: štampanje preko veba

Zašto štampanje preko veba pruža sva onlajn rešenja za štampanje koja će vam ikada biti potrebna

Rešenja za onlajn i e-štampanje koja će vaši klijenti koristiti


Internet i e-trgovina postali su sastavni deo svakodnevnog života, a brzo prerastaju u kanale koji se koriste za većinu poslovnih transakcija.

Da bi ostale konkurentne u budućnosti, potrebno je da male i srednje komercijalne štamparije ponude rešenja za štampanje preko veba (W2P), uključujući daljinsko izdavaštvo, onlajn štampanje i štampanje za e-poslovanje, kako bi promovisali i prodavali proizvode i usluge. Vaši klijenti su verovatno već upoznati sa štampanjem preko veba i sistemima zasnovanim na vebu, kao i potpuno naviknuti na kupovinu proizvoda, kao što su knjige, kancelarijski materijal i čestitke, odnosno usluga, uključujući putovanja, skladištenje podataka i računarstvo u informatičkom oblaku.


Zbog toga je štampanje preko veba toliko važno za vas kao štampariju. Omogućava vam da izdvojite svoje usluge u odnosu na konkurente, smanjite režijske troškove, povećate efikasnost i još mnogo toga.Šta štampanje preko veba može da ponudi meni kao štamparu? 

Štampanje preko veba pruža širok asortiman potencijalnih prednosti u okruženju za štampanje, uključujući:


 • Može da ponudi uštedu vremena i novca marketinškim odeljenjima klijenata
 • Može da pomogne klijentovim zaposlenim koji su zaduženi za štampane materijale
 • Klijentima pruža non-stop pristup za poručivanje
 • Pruža transparentnost procesa radi smanjivanja broja servisnih upita klijenata
 • Pomaže klijentovim zaposlenim koji su zaduženi za štampane materijale
 • Kreira onlajn prodavnicu za sve vaše proizvode i usluge radi povećavanja prodaje
 • Omogućava vam da ponudite opcije za onlajn plaćanje, čime se unapređuje protok novca
 • Automatizuje porudžbine, plaćanje i računovodstvene procese

Štampanje preko veba

Štampanje preko veba

Zašto je štampanje preko veba toliko važno?

Rešenja za štampanje preko veba brzo postaju osnovne komponente strategija digitalne štamparije, ne samo po pitanju pristupa, već i prodaje, marketinga i dizajna. Opcije koje pruža takođe predstavljaju kritične alatke za prevazilaženje uobičajenog opterećenja u vidu značajnog povećanja pozadinske administracije koje generiše veliki obim kratkih zadataka niske cene. Većina administrativnih procesa i konvencionalnih sistema za upravljanje informacijama u štamparijama prilagođeni su ofsetnoj proizvodnji i imaju problema sa zahtevima okruženja za digitalnu štampu.

Hardver
hardware icon
Ostavite pečat u onlajn okruženju za štampanje preko veba

Uz izuzetno velike brzine, lako rukovanje i snažnu linijsku završnu obradu, AccurioPress asortiman brzih proizvodnih štampača u boji podiže standard za digitalnu produktivnost – uz uštedu vremena, troškova radne snage i prostora u proizvodnom objektu.

Softver
software icon
Softver koji vam je potreban da bi veb radio za vas

Želite li odmah da počnete uspešno da radite nakon instalacije rešenja za štampanje preko veba? Potrebno je da započnete sa potpuno odgovarajućim softverom. AccurioPro Flux Ultimate je sofisticirana aplikacija za štampanje preko veba koja štamparijama, internim odeljenjima za štampu, javnim ustanovama i obrazovnom sektoru omogućava da ponude bezbedno onlajn slanje zadataka štampe zasnovano na karticama. Krajnji korisnici zatim mogu da koriste prednost ove praktične usluge 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Budućnost štampanja: štampanje preko veba

Budućnost štampanja: štampanje preko veba

Štampanje preko veba više nije opcija; u pitanju je rešenje koje štamparije jednostavno moraju da imaju u ponudi.

Štampanje preko veba omogućava klijentima da udobno poručuju, otpremaju i pregledaju zadatke onlajn. Dokumenti spremni za štampu mogu da se nude u katalozima, a mogu da se poručuju i artikli koji nisu za štampanje. Aplikacija provera da li datoteke mogu da se odštampaju,da li su slike koje je klijent poslao u odgovarajućoj rezoluciji, da i su fontovi ugrađeni i da li su priložene folije. Većina aplikacija za štampanje preko veba klijentima omogućava da prilagođavaju unapred dizajnirane šablone i da otpremaju svoj sadržaj, za automatizovano proizvodno štampanje. 


Šta je štampanje preko veba i zašto vam e potrebno?

Sveobuhvatno rešenje

Štampanje preko veba predstavlja sveobuhvatno rešenje za poručivanje i upravljanje štampanjem

Efikasno i efektivno

Štampanje preko veba i digitalne prodavnice predstavljaju verziju e-trgovine u sektoru štampe, uz korišćenje interneta za efikasnije i isplativije poručivanje štampanja

Brzo i lako

Pruža brzu i intuitivnu alatku pomoću koje klijenti mogu da izračunavaju cene

Nezavisno od lokacije

Rešenja za štampanje preko veba omogućavaju svima da poručuju štampani materijal sa računara, bez obzira na to gde se nalaze, da odobravaju PDF datoteke i da sve trenutno šalju na štampač

Optimizacija

Optimizovano je za B2B štamparije i interno štampanje

How does AccurioPro Flux help you?

Accurio Pro Flux - the automated print flow solution

oblikovanje štampanog materijala.

Prokom je Konica Minolta Korisnička Zajednica gde možete pronaći istraživanje tržišta, informacije i praktične alate, koji će Vam pomoći da postanete bolje informisaniji, produktivniji i na kraju profitabilniji. Mi u Prokomu smatramo da se ne radi samo o onome što ste napravili, već o tome šta omogućavate

Pridružite se Prokomu

  Spremite se za novu poslovnu priliku

Enabling business through Web to Print
 

How your in-house print room can profit

In today's networked corporate environments many of the internal processes are already web-based. So why shouldn't in-house printing be as well?

Web to Print (W2P) offers in-house print rooms an exciting opportunity to enhance the efficiency, convenience and speed with which print orders can be placed and implemented. W2P enables print orders to be placed at any time because the print room is open for business 24/7. Besides, W2P makes significant savings possible – both company-wide and within the print room. As most in-house print rooms are run as profit centres, the economic advantages of W2P are particularly important.


How your business will benefit from Web to Print in the print room:
 

 • Print room open for business 24/7
 • Time and money savings
 • More efficient order processes
 • Extend service to internal customers
 • Order-tracking functionality
 • Higher degree of automation

How an in-house print room profits from Web to Print:
 

 • Costs cut
 • Profits boosted
 • Productivity increased
 • Order processes streamlined
 • Re-order print jobs easily
 • Relationships with internal customers improved
 • Number of time-consuming enquiries reduced


Cost-cutting self-service is one of the biggest benefits W2P brings to an in-house print room. Can you afford to miss out on this technology?
 

Visoka produktivnost za povećanje isplativosti štampe

Visoka produktivnost za povećanje isplativosti štampe

Odgovorite na rastuće potrebe nove generacije digitalnih izazova

AccurioPrint asortiman digitalnih sistema dizajniran je za odgovaranje na rastuće potrebe nove generacije digitalnih izazova. Pažljivo osmišljeni za štamparije i profesionalce, ti sistemi pružaju izvanrednu reprodukciju boja i stabilnost registracije, a takođe efikasno i pouzdano kreiraju digitalizovane datoteke od štampanih kopija.


Zašto je potrebno da štampanje preko veba bude u vašoj ponudi usluga štampe?

Trend okretanja onlajn sadržajima i računarstvu u informatičkom oblaku počeće da utiče na sve nas pre nego što mislimo, kako se sve više klijenata prebacuje onlajn i očekuje od vašeg preduzeća da u ponudi ima veb usluge.


Obim e-trgovine ima eksponencijalni rast širom sveta tokom protekle dve decenije. Broj korisnika interneta je sa samo 0,4% 1995. skočio na 34,8% do 2012 i neprestano nastavlja da raste. Najzrelije tržište, SAD, i dalje je imalo godišnji rast od 8% 2015, dok je Kina trebalo da ga pretekne u pogledu obima 2015. i da utrostruči obim onlajn trgovine do 2020.


Potencijalne prednosti ovog trenda rasta su brojne za industriju štampe, u vidu štampanja preko veba. Štampanje preko veba omogućava štamparijama da prošire asortiman štampanih proizvoda i da ponude kreativna onlajn rešenja, uz usluge kao što je daljinsko izdavaštvo dostupno non-stop i unapređivanje obrade zadataka.

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se

Ako smatrate da možete da imate korist od saveta o tome kako možete da proširite kapacitete za štampanje preko veba pomoću programa Digital1234, kliknite na Obratite nam se da biste zakazali sastanak sa predstavnikom kompanije Konica Minolta koji će vas lično provesti kroz kompletni vodič za implementaciju.

Stupite u kontakt

Stupite u kontakt
Enter security code:
 Security code
Da, želim da primim informacije:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta poslovna rešenja se d.o.o. i drugih povezanih kompanija unutar grupe, koja je prilagođena mojim ličnim interesima . Vaši podaci će biti obrađeni u skladu sa našom politikom privatnosti .

Tekstualna polja sa * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings