Jedna aplikacija za kompletnu obradu slika u širokom formatu. Samo dodajte datoteke, pregledajte i štampajte

KIP ImagePro je snažni softverski paket koji poboljšava efikasnost kontrolisanim automatizovanjem radnog procesa u veoma dinamičnim okruženjima, uz pružanje kraćeg vremena obrta.

Štampanje na širokim formatima


Današnje tržište štampe nije ono što je nekad bilo. Postoji velika potražnja za digitalnom grafikom sa ciljem prenošenja informacija širokoj publici, uz istovremeno pronalaženje načina za smanjivanje operativnih troškova. Zbog toga je štampanje na širokim formatima postalo jedan od najisplativijih načina na koji štamparije odgovaraju na povećanje potražnje na tržištu.

Digitalna štampa na širokim formatima jedna je od retkih oblasti na globalnom tržištu štampe u kojoj su prisutne brze promene i rast. Uz intuitivna softverska i hardverska rešenja za štampu visokog kvaliteta, Konica Minolta je tu da vas bezbedno vodi kroz te promene i da vam pomogne da ostvarite poslovne ciljeve.

KIP ImagePro je snažan softverski paket koji kombinuje osnovne alatke sa sjajnim obavljanjem više zadataka istovremeno, u obliku intuitivne aplikacije za štampanje, kopiranje i skeniranje. Standardni interfejs proizvodnim operaterima i povremenim korisnicima pruža alatke za brzi pristup, HD prikazivač za štampanje oblasti interesovanja i intuitivne funkcije za uređivanje zadataka. Standardizovane, unapred podešene postavke kvaliteta štampanja CAD crteža i grafike čine ImagePro nejjednostavnijim i najbržim načinom štampanja. Uz aktiviranje jednostavnim klikom, prošireni skup funkcija sistema pruža punu kontrolu tehničkim i grafičkim profesionalcima.


Uz ugnježđivanje, uklapanje, razmenu spot boja i pristup funkcijama za upravljanje bojama koje su dostupne samo na skupim uređajima za rasterizaciju slike, KIP ImagePro pruža stručnjacima za boje alatke koje su im potrebne za pravilno obavljanje posla.

Široki format

Široki format

Pojednostavite radni proces za široke formate

Sada možete da pojednostavite radni proces širokog formata.  KIP ImagePro isporučuje se sa intuitivnim standardnim režimom za efikasnost proizvodnje ili proširenim režimom za pametnu interakciju sa slikom. Ono zbog čega je ovaj softver poseban jeste činjenica da možete da štampate, kopirate i skenirate – sve u jednoj aplikaciji. Ne može biti lakše od toga!

Hardver
hardware icon
KIP sistemi za štampu

KIP sistemi za štampu namenski su napravljeni za korisnike koji štampaju tehničke crteže, grafiku i kancelarijske dokumente i zahtevaju veliku brzinu, preciznu obradu slika i smelu, upečatljivu vernost boja. Mogu da daju živopisne boje, upečatljivu grafiku i fotografske slike na kojima se fine nijanse prikazuju sa neprikosnovenom stabilnošću boja – od prvog do poslednjeg otiska.

Softver
software icon
Jedan softver za sve

Sada možete da pojednostavite radni proces širokog formata. KIP ImagePro isporučuje se sa intuitivnim standardnim režimom za efikasnost proizvodnje ili proširenim režimom za pametnu interakciju sa slikom.

Usluge
service icon
Uvek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano specijalizovano osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja i pokazati vam kako da koristite proizvod. Naše usluge rade vama u koristi, u okviru sistema podrške osmišljenog tako da garantuje da ćete vi i vaša kompanija moći u potpunosti da iskoristite rešenja. Nudimo asortiman različitih usluga, uključujući optimizovane usluge štampe u kombinaciji sa konsultacijama; implementaciju hardvera i softvera; upravljanje radnim procesom radi smanjivanja potrošnje na dokumente; i pametne bezbednosne usluge za zaštitu vašeg poslovanja.

Ključne karakteristike


   

   

Touch feature icon

Napredno štampanje oblasti interesovanja

Touch feature icon

Prilagodljivi interfejs za personalizovani prikaz i alatke

Touch feature icon

Laka primena

Touch feature icon

HD prikazivanje

Touch feature icon

Inteligentna provera PDF zadataka

Touch feature icon

KIP pametno slaganje

Touch feature icon

Sjajno obavljanje više zadataka istovremeno

oblikovanje štampanog materijala.

Prokom je Konica Minolta Korisnička Zajednica gde možete pronaći istraživanje tržišta, informacije i praktične alate, koji će Vam pomoći da postanete bolje informisaniji, produktivniji i na kraju profitabilniji. Mi u Prokomu smatramo da se ne radi samo o onome što ste napravili, već o tome šta omogućavate

Pridružite se Prokomu

Konica Minolta’s poslovni razvojni program

DIGITAL1234 Vam predstavlja četiri jednostavna koraka za više poslova. Konica Minolta program razvoja biznisa je dizajniran da omogući dobavljačima usluga štampanja da napreduju u svom poslovanju. Potreban je opportunity-based pristup, koji klijentima pokazuje u četiri praktična koraka kako da identifikuju, procene, opravdaju i implementiraju nove poslovne mogućnosti. Sve što treba da uradite je da se registrujete jednom da biste dobili sve ove vredne informacije - bez ikakvih obaveza ili troškova.


:Četiri koraka za izgradnju vašeg poslovanja: