bizhub Evolution – Fleksibilna platforma za pametne poslovne procese

Pametni i efikasni poslovni procesi

Pametni i efikasni poslovni procesi

bizhub Evolution vam omogućava da radite pametnije, a ne napornije. Pruža jednostavne načine za unapređivanje i modernizovanje radnog procesa i omogućava vam da za nekoliko sekundi, uz minimum truda povežete uređaje sa uslugama informatičkog oblaka, kao što su Dropbox, Microsoft OneDrive i Google Drive. 


Platformi informatičkog oblaka možete da pristupite pomoću PC računara, laptopa, pametnog telefona, tableta ili bilo kojeg bizhub uređaja povezanog na bizhub Evolution. Omogućava vam da datoteke čuvate u informatičkom oblaku, da otpremate i preuzimate datoteke i da ih konvertujete u Word, Excel ili PDF format. Možete veoma jednostavno da kopirate, šaljete faksom, štampate i skenirate dokumente, pa da ih brzo i lako učinite pristupačnijim prevođenjem teksta sa stranog jezika na vaš maternji jezik ili konvertovanjem u govor. Kod manjih marketinških timova možete čak i da pokrenete sopstveni proces marketinške automatizacije sa namenskom uslugom. 


Međutim, najbolje od svega je što ne morate odmah da odlučite niti da se obavezujete na neprijatno dugačke ugovore o licenciranju. Platforma bizhub Evolution omogućava vam trenutan pristup besplatnim probama, čime se garantuje da će softver koji izaberete biti baš onaj koji vam je potreban za širenje poslovanja – ni više ni manje. Plaćate samo funkcije koje vam trebaju i nema potrebe da ulažete u skupu infrastrukturu. Posetite platformu bizhub Evolution da biste otkrili širok opseg načina na koje Konica Minolta može da unese revoluciju u vašu svakodnevnu poslovnu rutinu.

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Pojednostavite svakodnevno upravljanje dokumentima

 

Manipulisanje papirologijom predstavlja jedan od najmanje popularnih (ali neizbežnih) aspekata kancelarijskog posla. Skeniranje bezbrojnih listova dokumentacije, prekucavanje odštampanih dokumenata, ručno prevođenje i konverzija datoteka dokumenata ne samo da su dosadne, ponavljajuće aktivnosti, već su i među kancelarijskim zadacima koji oduzimaju najviše vremena. Srećom, rešenje koje pruža Konica Minolta podjednako je pametno i jednostavno. 

 

Konica Minolta pametne usluge učiniće vaš poslovni život jednostavnijim nego što možete da zamislite, uz mogućnost efektivnijeg upravljanja dokumentima nego ikada pre, na način koji vama i vašim zaposlenima više ne skreće pažnju sa glavnog posla. bizhub Evolution donosi promenu koja vam je potrebna da u potpunosti ponovo osmislite način na koji obavljate svakodnevne zadatke. Nema potrebe da primenjujete širok opseg složenih (ali potencijalno nepotrebnih) rešenja; platforma bizhub Evolution omogućava vam da platite samo funkcije koje su vam potrebne, od upravljanja mobilnim uređajima do konverzije dokumenata, faksa preko IP i drugih.

 

bizhub Evolution pruža mnogo više od „jednostavnog“ povećanja produktivnosti tima. Izborom pametnog poslovnog rešenja, zaposleni ne samo da će skratiti vreme koje provode na dosadnim, jednostavnim i ponavljajućim zadacima koji im često skreću pažnju sa važnih poslovnih ciljeva, već mogu i potpuno da eliminišu te probleme. Zahvaljujući ovoj platformi, upravljanje dokumentima postaje mnogo više automatizovano, što zaposlenima omogućava da se usredsrede na one (mnogo važnije) poslovne ciljeve koji zaista doprinose kompaniji. 

 

bizhub evolution

bizhub Evolution is the new on-demand platform for smarter business processes by Konica Minolta.