Bizhub SECURE

Za sigurnost Vašeg poslovanja!

Proteklih godina, narušavanje bezbednosti podataka postalo je ozbiljan problem za mnoge kompanije, uz opsežnu medijsku pokrivenost krađe podataka i hakovanja koji su naneli štetu finansijama i reputaciji mnogih kompanija u svetu.


Mi u kompaniji Konica Minolta znamo da je zaštita podataka od suštinskog značaja za Vaše poslovanje. Iz tog razloga, naši multifunkcionalni uređaji bizhub poseduju najviši nivo bezbednosti, a uz uslugu bizhub SECURE možemo da Vam pružimo dodatni nivo sveobuhvatne zaštite, zahvaljujući kojoj će Vaši podaci ostati Vaši i to bez prekidanja protoka podataka u kancelariji.

 

Podaci - Vaše najvrednije i najranjivije sredstvo poslovanja!
 

Usluga bizhub SECURE može se aktivirati na bilo kom multifunkcionalnom bizhub uređaju Konica Minolta. Nakon aktiviranja zaštite bizhub SECURE, možete biti sigurni da će bezbednost Vaših podataka za štampu dobiti beskompromisnu zaštitu.
Uređaj bizhub i hard disk (HDD) biće zaštićeni kako bi Vaši podaci dobili više od obične zaštite -  dobiće bizhub SECURE zaštitu!

 

Šta obuhvata?
Sledeće funkcije obuhvaćene su uslugom bizhub SECURE:
 

  • Promena administratorske lozinke

  • Šifrovanje čitavog sadržaja bizhub hard diska

  • Pravljenje bezbedne alfanumeričke lozinke za zaključavanje bizhub hard diska

  • Eliminisanje svih tragova podataka čak i ako su izbrisani koristeći funkciju “Temporary Data Overwrite” (Privremeno brisanje podataka)

  • Podešavanje vremena kada će višefunkcionalni uređaj bizhub automatski izbrisati materijal koji se nalazi u elektronskim fasciklama