Upravljanje finansijskim

dokumentima

Upravljajte fakturama, porudžbenicama, finansijskim izveštajima i poreskom dokumentacijom kao  i ostalim ulaznim finansijskim dokumentima uz pomoć pametnog softvera i na taj način povećajte operativnu efikasnost i smanjite rizik!


Da li se Vaša organizacija susreće sa nepredviđenim troškovima? Da li imate poteškoća prilikom rešavanja različitih finansijskih zadataka? Pametni softver za inteligentno upravljanje informacijama M-Files može Vam pomoći da rešite probleme koji uobičajeno nastaju prilikom upravljanja finansijskim dokumentima.


Softver za skladištenje i upravljanje finansijskom dokumentacijom i podacima predstavlja inovativno rešenje, a koji nudimo u okviru paketa Profesionalne digitalne kancelarije. Ovaj softver je namenjen za automatizaciju finansijskih funkcija i transakcija Vaše ogranizacije, uključujući upravljanje i obradu ulaznih/izlaznih računa, platnih spiskova, obračuna, dokumentacije dobavljača, poreskih dokumenata itd.


Upravljanje finansijskim dokumentima nije lak zadatak - mnoge poslovne organizacije suočavaju se sa uobičajenim izazovima kada je u pitanju upravljanje sopstvenim finansijama. Neke od glavnih prepreka uključuju upravljanje platnim spiskovima, nepredviđene troškove, upravljanje gotovinskim tokovima i slično. Kao ključ za rešenje ovih problema Konica Minolta nudi jedinstven softver koji Vam, dugotrajno, može pomoći u rešavanju finansijskih zadataka, tako da možete da se fokusirate na druge važne aspekte Vašeg poslovanja!

 

Osnovne prednosti:
 

  • Polu-automatska ekstrakcija metapodataka sa fakture

  • Optičko prepoznavanje znakova (OCR)

  • Jednostavni tok odobrenja za plaćanje ulaznih računa

  • Jednostavno odobrenje poružbenica

  • Integracija sa eksternim sistemima

  • Čuvanje zapisa u bazi podataka


Pravilno upravljanje finansijskim dokumentima znači i manje stresa za kompanije. Odabirom navedenog paketa, ne samo da ćete smanjiti nepotreban rad i utrošeno vreme, već ćete ujedno minimizirati troškove i povećati efikasnost svog poslovanja. U današnjem digitalnom poslovnom okruženju, automatizacija procesa upravljanja dokumentima i podacima, po svim važnim pitanjima poslovanja, predstavlja preduslov za rast i razvoj svake organizacije! Zato već danas odaberite jedinstvene pakete koje Vam nudi kompanija Konica Minolta i to po modelu mesečnog plaćanja i bez inicijalne investicije!

           

Kontaktirajte nas za više informacija: